Атина ще бъде залята от над 2 000 000 портестиращи

...
Атина ще бъде залята от над 2 000 000 портестиращи
Коментари Харесай

2 млн. излизат на протест в Атина срещу споразумението от...

Атина ще бъде залята от над 2 000 000 портестиращи през днешния ден от цяла Гърция, оповестява " Български вести ".
Гръцката полиция и службите за сигурност приготвят драконовски ограничения за сигурност, с цел да се избегнат произшествия на митинга против съглашението от Преспа. Стотици рейсове с протестиращи се чака да дойдат през днешния ден за митинга в Атина, който е настрочен за 14.00 ч пред постройката на Парламента на площад " Синтагма " ( " Конституция " ).
2000 служители на реда, хеликоптери и дронове ще записват, тъй че да имат подробни фрагменти от обстановката в центъра на Атина. Ще бъдат основани " бариери “ от полицейски патрули, с цел да се противодейства при експлоадиране на възможни конфликти.
Масовият протест под мотото " Македония е Гърция “ се провежда против идното одобрение на съглашението от гръцкия парламент. След извоювания избор на доверие държавното управление на Ципрас към този момент е подсигурило 152 депутатски вота за гласоподаване на съглашението. Митингът се провежда от новосформирания " Комитет за битка за Македония “, който включва четири организации, две от които са гърци от диаспора./Марица
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР