ATG Design с три международни отличия през 2020 г. Студиото

...
ATG Design с три международни отличия през 2020 г. Студиото
Коментари Харесай

ATG Design с три международни отличия за 2020 година |

ATG Design с три интернационалните оценки през 2020 година Студиото сграбчва две награди в влиятелните European Property Awards 2020-2021 и една в BigSEE Interior Design Awards. 

ATG Design, едно от водещите студиа в България за архитектура и интериорен дизайн, които оферират решения до ключ, печели влиятелните European Property Awards 2020-2021 в категории Residential Interior Apartment и Residential Interior Show Home с двата първокласни интериорни плана RD-1 и RD-2.



„ Това е доста мощно самопризнание от професионалната общественост на интернационално равнище и имам вяра, че ще утвърди качеството, оригиналността и функционалността на решенията, които ATG Design имплементира. “ – разяснява оценките създателят на студиото арх. Радосвета Попова.

В своята работа екипът на ATG Design сплотява дълготраен опит с нововъведения, артистично творчество и непрестанен подтик към съвършенство, което води до неповторими и изтънчени дизайни, които отразяват характера на клиентите. Това не остава неусетно за интернационалните експерти. През лятото апартамент Starbucks, който изпъква с функционален и минималистичен дизайн, е селектиран измежду най-хубавите в категория Интериорен дизайн от платформата BigSEE и печели премията за 2020 година



„ Още през април месец получихме новините за номинация на интериорния ни план RD-1 в влиятелния конкурс German Design Awards 2021 в категория Интериoрна архитектура. Това бе и първата верификация за високата оценка на плана, а след премиите „ Къща на годината “ 2019 на Идеален дом, където грабнахме първо място в категория „ Частен интериор “ още веднъж с RD-1, към този момент имахме безспорната убеденост, че 2020 е нашата година да стъпим на интернационалния подиум и да подадем поръчка за стила си с присъединяване в одобрените европейски състезания. “ – споделя водещия проектант на стуидото арх. Ивета Попова.

Така ATG Design се ориентира към The European property awards – бележития европейски конкурс, който се организират за 27-а година и е знаково събитие в архитектурния свят, събиращо на едно място най-хубавите компании в областта на парцелите. Победителите на The European property awards 2020-2021 се правят оценка от без значение жури от 80 специалисти, които се концентрират върху дизайна, качеството, услугите, оригиналността и устойчивите модели, а журито е под председателството на членове на камарата на лордовете в Народното събрание на Англия.



На 11 декември следва оповестяване на спечелилите от състезанието на европейски равнище, където ATG Design има мощни позиции да получи още по-голяма премия и да се класира за конкуренцията на международно равнище.

И трите наградени жилището носят личен дух и темперамент. Неслучайно те са част от видео поредицата My Perfect Home, която ATG Design започва през 2019 година като метод да показа своите приключени планове.

„ Вярваме, че My Perfect Home e атрактивен и ангажиращ метод да поканим на разходка своите почитатели в приключените планове на ATG Design. Именно през погледа на притежателя и жител, можем да създадем най-хубава визия за това по какъв начин наподобява съвършения дом. “ – споделя арх. Ивета Попова за новаторския метод за показване на интериорите.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР