Атентатът в Сарафово, преди седем години, е събитието, което доведе

...
Атентатът в Сарафово, преди седем години, е събитието, което доведе
Коментари Харесай

МВР: Атентатът в Сарафово е събитието, което доведе до преосмисляне на националната сигурност

Атентатът в Сарафово, преди седем години, е събитието, което докара до преосмисляне на националната сигурност и изведе на напред във времето нуждата от подсилване на взаимната работа сред институциите на национално ниво и усилване на взаимоотношението с интернационалните ни сътрудници.

Това означи в слово от името на министър Младен Маринов началникът на политическия му кабинет Михаил Златанов, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи. Той благодари на посланика на Израел Н. Пр. Ирит Лилиан за организацията на днешната гала и съдействието й за развиването на съдействието сред България и Израел, което се основава на взаимното доверие и трайни исторически обичаи, както и на всички български институции, ангажирани в следствието на терористичния акт. Михаил Златанов изрече поддръжката на управлението на Министерство на вътрешните работи към фамилиите на израелските туристи и българския жител – жертви на атентата, и ги увери в солидарността на цялата българска общност. Той акцентира, че България работи интензивно и поредно за надграждане на напъните за ефикасен и повсеместен отговор на провокациите, свързани с интернационалното противопоставяне на тероризма.

Михаил Златанов и основният секретар на Министерство на вътрешните работи гл. комисар Ивайло Иванов сервираха цветя пред паметника на летището. На церемонията участваха шефът на Главна дирекция „ Гранична полиция “ основен комисар Светлин Кичиков, шефът на ОДМВР-Бургас ст. комисар Калоян Калоянов, регионалният шеф на Бургас, представители на локалната власт.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР