Атанас Атанасов от “Демократична България“ обясни защо партията не се

...
Атанас Атанасов от “Демократична България“ обясни защо партията не се
Коментари Харесай

Председателят на ДСБ с обяснение защо демократите не са на протестите

" Атанас Атанасов от “Демократична България “ изясни за какво партията не се е включила и не е подкрепила митингите, а е нарекла това, против което стачкуват хората, „ Коалицията Лукойл “. „ Тези митинги са извънредно шарени, там съгласно нас, има хора, които са вкарани от властта вътре, с цел да бъдат провокатори “, сподели той пред БНР.
“По отношение на главния проблем, заради който стартира това публично неодобрение – цените на горивата, никой не я посочва тази коалиция “Коалицията Лукойл “, тя е видна с просто око. Защото с този закон, лобисткия, който в резюме ние назоваваме “Закона за горивата “, унищожиха напълно конкуренцията в този бранш в услуга на монополиста “Лукойл “.
Според него не може да не се посочат съответни обстоятелства.
„ Съпругът на Корнелия Нинова се устоя от „ Лукойл “. Борисов - преди да влезе в политиката, най-големите приходи, които получаваше неговата охранителна компания, беше от това, че охраняваше тръбата на „ Лукойл “. Тази коалиция управлява в един аспект българския политически живот и никой не смее да я пипне “, сподели той.
„ Вижте - тук няма ръководещи и съпротива. Става въпрос за едни корупционни вериги, през които се управлява политическото статукво в страната, да не се гледа в канчето на „ Лукойл “. И тия свръх-печалби, които, къде отиват? - отиват в Москва “, уточни Атанас Атанасов
Според съпредседателя на „ Демократична България “ Атанас Атанасов „ Обединени патриоти “ са изкуствено построена коалиция, а Борисов е просто владетел на публичните поръчки.
" Борисов и тези, с които той работи, си създадоха механизъм да основават обединения „ патерици “, които след това да изяждат… Борисов е владетел на публичните поръчки. Той работи единствено да разпределя общите ни пари в тези тесни обръчи от компании, с които държи властта. Всичко друго е пиар. Това е безусловно изкуствено построена коалиция. В последния очерк да бъде отхвърлен Валери Симеонов - кой влезе в острата офанзива? Ами „ съдружният му сътрудник “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР