Атанас Атанасов апелира: С обединени евроатлантически сили срещу руските потоци! България

...
Атанас Атанасов апелира: С обединени евроатлантически сили срещу руските потоци!
България
Коментари Харесай

Атанас Атанасов апелира: С обединени евроатлантически сили срещу руските потоци!

Атанас Атанасов моли: С обединени евроатлантически сили против съветските потоци!

„ България има потребност от своите обединени евроатлантически сили “, сподели съпредседателят на „ Демократична България “ и водач на ДСБ Атанас Атанасов по време на Третата национална конференция на „ Да, България “. Той посочи, че това е належащо, тъй като в противоположен случай ще потекат още веднъж съветските потоци.

Атанасов беше първият посетител, който взе думата на форума на партията на Христо Иванов. Изказването му идва часове преди договарянията сред ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС за сформиране на държавно управление.

Двете обединения имат броени дни да решат дали сглобката ще стане коалиция, или прогнозата на Бойко Борисов за нови избори ще се сбъдне. В понеделник и вторник предстоят консултациите при президента Радев, като упованията са той да връчи първия мандат на ГЕРБ още в сряда.

От апела на Атанасов стана ясно, че той държи да има общ кабинет с ГЕРБ-СДС. Той добави, че постоянно, когато демократичните сили са били съединени, тогава България върви напред.

„ Когато сме били разединени, тогава тъмните сили са ни дърпали към азиаткото мрачно “.

В речта си Атанасов прикани за по-голямо демократично обединяване и разработване на органи за групово взимане на общи решения и привличане на нови симпатизанти.

Източник: Българска телеграфна агенция

Още вести четете в категория България
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР