Аталанта победи Ювентус с 1:0 мач от 31-ия кръг на

...
Аталанта победи Ювентус с 1:0 мач от 31-ия кръг на
Коментари Харесай

Аталанта разплака Юве в края, Кристиано и компания се сбогуват с титлата

Аталанта победи Ювентус с 1:0 мач от 31-ия кръг на Серия А. Единственото попадение в срещата осъществя Малиновски в 87-ата минута. Победата замени местата на двата отбора в класирането и за " остарялата госпожа " тя значи дефинитивна капитулация от битката за купата.

Още в 4-ата минута Муриел лиши топката от Киелини, преодоля Де Лихт, а при единоборство с Куадрадо нападателят на домакините се строполи в наказателното поле. Сигнал не последва. Малко по-късно и Сапата падна в наказателното поле, само че още веднъж съдията остави играта да продължи.

Юве направи забавна офанзива в 14-ата минута посредством Куадрадо, който стреля към Голини, само че ударът му беше спрян от бранител на " бергамаските ". Пет минути по-късно Меле стреля към вратата на Юве, само че защитник застана на пътя на топката и тя излезе в корнер.

Песина имаше отличен късмет да открие резултата, само че шутът му беше блокиран от защитник на отбора от Торино. В 34-ата минута Мората се възползва от неточност в защитата на домакините, само че от голлинията Джимшити почисти топката.

В 59-ата минута Муриел насочи рисков удар към вратата на Юве, само че топката мина малко над напречната греда.
 Снимка 527586
Източник:

Алваро Мората имаше добра опция да открие резултата, само че Голини избави. В 86-ата минута Малиновски стреля чудесно от директен свободен удар, само че вратарят на Юве избави, пращайки топката в корнер. След центрирането Малиновски прати топката в мрежата на противника и поведе тима си към успеха.

Така Аталанта към този момент е на трето място с 64 точки, на две зад втория Милан. Интер води със 74 пункта и има мач по-малко. Ювентус към този момент е на четвърто място с 62 точки.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР