Атакуващият полузащитник Марко Пяца е отхвърлил възможността да премине в

...
Атакуващият полузащитник Марко Пяца е отхвърлил възможността да премине в
Коментари Харесай

Марко Пяца е отхвърлил възможността да премине в Лудогорец

Атакуващият полузащитник Марко Пяца е отхвърлил опцията да премине в състава на българския футболен първенец Лудогорец, написа хърватското издание " Ютарний лист ".

Разградчани имаха предпочитание да привлекат Пяца, само че той не е желал да играе в България.

28-годишният хърватин е благосъстоятелност на Ювентус, само че не влиза в проектите на торинския гранд и ще бъде преотстъпен за следващ път, откакто той към този момент игра чартърен поредно в Шалке 04, Фиорентина, Андерлехт, Дженоа, Торино и за последно през предходната акция в Емполи.

Крилото, който има 24 мача за националния тим на Хърватия, по този начин и не съумя да се утвърди в състава на " бяло-черните ", като записа едвам 21 срещи, откакто беше закупен за съвсем 30 милиона евро от Динамо Загреб през лятото на 2016 година.

В Динамо Загреб се надяваха Пяца да се завърне при тях, само че италианските медии осведомят, че той съвсем несъмнено ще продължи кариерата си в Турция, откакто от Ювентус са се съгласили да го преотстъпят за един сезон на Фатих Карагюмрук, а неговият управител води договаряния за персоналните условия на играча.




Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР