Атакуващият халф на Лудогорец Вандерсон изрази задоволство след победата над

...
Атакуващият халф на Лудогорец Вандерсон изрази задоволство след победата над
Коментари Харесай

Вандерсон: Заслужено победихме, искахме Аутуори да остане

Атакуващият халф на Лудогорец Вандерсон изрази удовлетворение след успеха над Левски с 2:1, която изкачи " орлите " на върха в Първа лига.

" Добър мач, дерби. Знаехме, че няма да бъде елементарно. Отборът на Левски игра доста добре, само че нашият тим сподели, че има потенциала да печели мачове. И справедливо завоюва. Със сигурност беше доста сложен мач, Левски беше на първа позиция. Те пристигнаха тук, с цел да си подсигуряват първото място. Ние играхме доста добре от началото до края. Сега ще честваме с тима, тъй като заслужаваме първото място. При 2:0 мачът не е обезпечен, всички видяха, че беше мъчно до последната минута.

Със сигурност искахме Аутуори да остане поради индивида, който е, поради треньора, който е. Но това е част от футбола. Преди седмица почти разбрахме, че си потегля, когато той приказва с нас. Не си избираме съперниците - дали е ЦСКА, или Левски, ще играем по еднакъв метод, тъй като по този начин постоянно ще имаме победа ", сподели Вандерсон. Първа лига 12 кръг, събота 20 октомври  Лудогорец 2:1краен резулат  Левски
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР