"Атака срещу мен и премиера, че има чадър над престъпността

...
"Атака срещу мен и премиера, че има чадър над престъпността
Коментари Харесай

Скандал в ефир: Бъчварова бясна, отрича се от собствените си думи за Митьо Очите!

"Атака против мен и премиера, че има чадър над престъпността в Слънчев бряг е безумство. Тези хора, които го настояват имат чувство за безотговорност. Само преди дни са хванати 16 души, които са правили незаконна активност. Митьо Очите има обществено няколко легални бизнеса. Сега опитваме да установим дали се занимава и с нещо нелегално. "

"Защо хората, които настояват, че войната е за опиати не сезират прокуратурата или не алармират до полицията. Не може единствено да се разяснява. Непрекъснато се вършат инспекции за опиати, освен в Слънчев бряг. В момента се употребява всеки един съответен случай за политическа офанзива ",

Това съобщи в ефир на 13 юни 2106 година тогавашният вътрешен министър и сегашен началник на кабинета на Борисов Румяна Бъчварова.

Изказването е след престрелката в Слънчев бряг по хората на Митьо Очите, който тогава бе тежко ранен.

И различен откъс от същата госпожа, която в този момент твърди, че думите й са извадени от подтекста и нервно се включва в ефира на баджак БТВ, с цел да се оправдава, че не е споделила нещо, което е споделила:

"Няма политически чадър върху Димитър Желязков - Митьо Очите и престъпните групировки в района. Това обаче не значи, че не може да има самостоятелни случаи. Те ще бъдат проверявани. " Това сподели в Бургас вътрешният министър Румяна Бъчварова, представена от Българска телеграфна агенция. На срещата с публицисти бе и основният секретар на Министерство на вътрешните работи Георги Костов.

Бъчварова съобщи, че всяко едно подозрение за политически чадър ще бъде проверявано и обсъждано. „ Разпоредила съм инспекции. Към всеки, който прави закононарушение - ще бъдем еднообразно безкомпромисни “, добави Бъчварова.

Днес обаче тя изключително се включи в ефир, с цел да се отхвърля от личните си думи, като разпенена съобщи, че думите й били извадени от подтекста.

Само да напомним, г-жо Бъчварова, че прокуратурата заяви, че актуалната арестувана група на Очите е работила от 2010 година Почти през времето на целия мандат на ГЕРБ.

Последно: Има ли чадър, или Очите има законен бизнес?

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР