Астролозите предупреждават за сериозни промени за всеки зодиакален знак! Новата 2020

...
Астролозите предупреждават за сериозни промени за всеки зодиакален знак!
Новата 2020
Коментари Харесай

Колко пари ще имате през 2020 г. според вашия зодиакален знак

Астролозите предизвестяват за съществени промени за всеки зодиакален знак!

Новата 2020 година е напълно близо, което значи, че е време да погледнем в хороскопа и да разберем какви промени ще ни донесе този интервал. Имайки поради, че един от най-вълнуващите проблеми за всеки от нас е въпросът с парите, ще обърнем особено внимание на финансовите промени.

Известно е, че идната година съгласно източния календар ще   премине под покровителството на Белия железен плъх. Това умно, внимателно и спестовно животно е доста сензитивно към личните си ресурси, което значи, че 2020 година е идеална във връзка с икономисване и струпване на пари. В допълнение, идният интервал ще премине под въздействието на две планети: Юпитер, обещаващ добър шанс, и Сатурн, който ще подари всеки със здрав разсъдък и здравомислие.

При всички тези плюсове не трябва да се не помни, че настава високосна година, което значи, че през този интервал никой не е в сигурност от несполучливи вложения, финансов срив, загуби и други неприятности. И по този начин, какво ще донесе Новата година на знаците на Зодиака във финансов проект:

Овен

Импулсивният Овен през идната година би трябвало да се пази от недомислени разноски. Доброто финансово състояние при започване на годината не би трябвало да го подвежда. В това отношение е изключително рискова пролетта на 2020 година, когато всички, покровителствани от Марс, ще бъдат изкушени да купуват скъпи, и статусни движимости. Не забравяйте, че удоволствието от покупката няма да върне тези вложения и доста скоро ще съжалявате, че сте похарчили парите си толкоз безсмислено.

Телец

Нова година не би трябвало да донесе на Телеца някакви обилни промени. Тези хора ще се стремят да пестят пари и да ги влагат някъде, получавайки непрекъсната рента. Възможно е в средата на годината представителите на тази зодия да им се наложи да оказват финансова помощ на близки родственици. Давайте тези пари без страдание, само че не разчитайте на скорошно връщане. Иначе се пробвайте се да не рискувате парите си, като инвестирате не повече от 10% от наличните си средства.

Близнаци

Предстоящата година дава обещание да донесе доста изненади на Близнаци, в това число и не най-приятните. В началото на годината Близнакът може да реши да смени работата си само поради желанието си да печели повече. Това би трябвало да се направи деликатно, в противоположен случай към края на есента   рискува  да остане  без нищо. Освен това хората от този знак би трябвало да се пазят от това да вземат заеми. В един миг приходите ви могат внезапно да паднат, което ще сътвори съществени проблеми във връзка с изплащането на задълженията.

Рак

2020 година може да се окаже сполучлива за представителите на знака Рак, изключително за тези, които не се опасяват да поемат опасности. Под въздействието на Юпитер през първата половина на годината представителите на този знак ще имат неповторима опция да подобрят финансовото си положение посредством хазарт и присъединяване в лотария. Но тези Раци, които са имали шанс един път, би трябвало да се съобразят с здравия разсъдък и към този момент да не изпитват шанса си. Втория път няма да им провърви.

Лъв

От началото на годината представителите на знака Лъв ще почувстват потребността от повишение на самочувствието, освен това точно посредством възстановяване на финансовото си благоденствие. За да направи това, Лъвът може да се изкуши да употребява разнообразни тъмни схеми и хитри измами, които не постоянно са в сходство със закона. Астролозите в това отношение ги поучават да бъдат деликатни, защото от лятото доникъде на есента на 2020 година Лъвовете могат да бъдат строго осъдени за играта си със закона.

Дева

Девите може да се сблъскат с сложна година, което рискува да ги вкара в дългова яма, в случай че не проявят темперамент и не работят на оптимални обороти. Би било по-добре, в случай че Девата изготви финансов проект за цялата година и се опита да се придържа към него, като не се съгласява на съмнителни предложения за лесни пари. Освен това Девата би трябвало да сведе до най-малко личните си разноски, тъй като в противоположен случай тези хора биха могли да завършат с големи задължения 2020 година

Везни

Още при започване на годината на Металния плъх в душата на представителя на знака Везни ще се появи предпочитание за смяна, с цел да усили личното си благосъстояние. Активните търсения ще им дадат благоприятни условия за почтени доходи, само че надалеч от вкъщи, може би даже в чужбина. Да тръгнат или останат вземат решение самите Везни. Но астролозите споделят, че есента и зимата на 2020 година не са най-хубавото време за радикални промени. Във финансово отношение можете да загубите обилни средства.

Скорпион

Труден и извънредно виновен интервал стартира в живота на Скорпиона. От първите месеци представителят на стихията на Водата ще се устреми към тотална самостоятелност и ще се опита да развива личен бизнес. Не разчитайте на неотложен триумф и бърза възвръщаемост. Скорпионът ще би трябвало да влага личните си средства в бизнес през целия си живот. Така че бъдете подготвени да стегнете коланите.

Стрелец

Звездите поучават Стрелеца да заобикаля инцидентните заработки през 2020 година, тъй като те няма да са задоволителни за естествен, богат живот. Важно е да намерите постоянна работа през зимата, която ще ви донесе както пари, по този начин и наслаждение. Не насилвайте събитията, приходите ви ще се усилват последователно. Но опитите да забогатеете по незаконен метод или да разчитате единствено на шанса си ще се провалят.

Козирог

Сатурн е ръководещата планета на Козирозите, което значи, че идната година дава обещание да бъде сполучлива за тях финансово. Паричният поток ще бъде постоянен, само че в случай че Козирогът покаже дипломатически качества и направи нужните запознанства, до ноември 2020 година тези хора в действителност могат да се обогатят. Важно е единствено да не говорите за вашите проекти пред другите.

Водолей

Годината на Металния плъх ще бъде сполучлива за представителите на знака Водолей. През пролетта ще се случи събитие, което ще засегне съществено финансовото положение на тези хора. Може би това ще бъде облага в казино или лотария, завещание или сполучлив брак. Важно е да деянията студен разум и да пазите наличните пари, тъй като опитът да „ живеете с обсег “ може бързо да съсипе Водолеите.

Риби

Финансовото положение на Рибите през 2020 година ще бъде устойчиво. От началото на годината обаче близки  хора ще изискат от тях пари. Рибите не би трябвало да им отхвърлят финансовата си поддръжка. Като помагате на другите тази година, можете да разчитате на реципрочна помощ в бъдеще. Може би даже благият жест на Риби ще им разреши да получат ужасно доходно място в бъдеще.

Cluber

Съдбата скоро ще се усмихне на 6 знаци на зодиака, а останалите ще получат съгласно заслугите си

 

Действията на всеки човек водят до избрани последствия. Рано или късно за всичко в живота си човек ще би трябвало да дава отговор съгласно постъпките си. Предателства, заболявания, банкрут и даже загубата…

Цялата публикация

Как изневеряват дамите съгласно зодиакалния си знак

 

  Ръководство за мъже, а и не само… като не е наложително всичко да е 100 % истина! Хороскопът може да опише за доста неща. Например, представителите на всеки…

Цялата публикация


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР