Астролози разкриха представителките на коя зодия са най-лошите съпруги. Според

...
Астролози разкриха представителките на коя зодия са най-лошите съпруги. Според
Коментари Харесай

Най-лошите съпруги са от тези 2 зодии

Астролози разкриха представителките на коя зодия са най-лошите съпруги. Според специалистите всеки мъж, който най-малко малко обича себе си, би трябвало да заобикаля съюз с представителки точно на тези знаци.

Специалистите въпреки всичко успокояват, че става въпрос единствено за дамите от две зодии. Важно е доста деликатно да ги опознаете и да прецените добре дали в действителност може да сте с подобен човек и да сте щастливи, написа Жената Блиц.

Скорпион

Въпреки обстоятелството, че тези дами са дарени с огромна хубост и разсъдък, имат доста комплициран темперамент. Те са сприхави и от време на време доста нападателни. Емоциите при тези хора са във вихъра си и могат да се трансфорат в същински прочувствени вампири за най-близкото си обграждане.

Скорпионите са неприятни домакини, те са огромни кариеристи, които се стремят към популярност, благосъстояние и самопризнание.

Риби

Рибите са страхотни манипулатори. Те вършат това както с околните си, по този начин и с далечни познати. За тях няма значение дали сте им другар или родственик. Тези дами лъжат доста постоянно, а половинките им постоянно биват оплетени в поредност погрешни истории. Рибите не са доста лоялни и предани и постоянно се случва да изневерят на половинките си.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР