Астрологическите изчисления дават предимство на представителките на три знака от

...
Астрологическите изчисления дават предимство на представителките на три знака от
Коментари Харесай

3 зодии, чиито представителки носят най-голям късмет на мъжете си

Астрологическите калкулации дават преимущество на представителките на три знака от зодиака във връзка с умеенето им да вършат сътрудниците си щастливи. Според специалистите най-големите късметлии в любовта са мъже, които споделят живота си с дами точно от тези зодии.

Рак



Това, което постоянно е и ще бъде приоритет в живота на дамите Раци, е фамилията. Дамите от тази зодия обожават да обсипват с обич и грижи всеки член от фамилията си. Те за момент няма да се поколебаят, в случай че се наложи да застанат до колегата си в сложен миг. Мъжете на тези дами са същински късметлии.

Везни



Представителките на зодия Везни са подготвени да изкачат планини и да преплуват океани за щастието на обичания мъж и рожбите си. Тя е подготвена на всичко, с цел да накара всеки член на фамилията си да грее от благополучие във всеки един момент. Жените Везни са изпълнени с обич и безрезервност. Те са постоянно с позитивна настройка за живота и с лекост я предават на обичаните хората до себе си.

Риби



Ако не познавате от близко жена от зодия Риби, несъмнено в първия миг ще ви се стори, че тя е затворена и неконтактна персона. Опознаете ли я обаче, ще измененията визията си за нея на 180 градуса. Мъжете по отношение на представителка на този знак са непрекъснато обгрижвани и обожавани от нея. Тя кара колегата си да се усеща постоянно на гребена на вълната. Предаността ѝ към него му влива такава жизнеспособност и сила, с които е кадърен да покори света. Жената Риба умее да подтиква по този начин половинката си, че той да не се отхвърля в никакъв случай от своите фантазии и да реализира триумф след триумф.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР