Астрологът Оксана Хорват – Станчева гостува в предаването “Събуди се

...
Астрологът Оксана Хорват – Станчева гостува в предаването “Събуди се
Коментари Харесай

Топ астроложката Оксана Хорват с прогноза за всички зодии за 2018 г.

Астрологът Оксана Хорват – Станчева гостува в предаването “Събуди се ” по Нова ТВ и направи прогноза за всички зодии през 2018 година, написа Пик.

 

ОВЕН

През 2018 година ще имате невъобразим финансов триумф. Ще сключите сполучливи покупко-продажби и ще развивате добре своя бизнес. Ще постигнете триумфи в развиване на вашата кариера. Важно е да не влизате в спорове със своите шефове. Ще срещнете огромната обич през тази година.

ТЕЛЕЦ

Годината ще ви донесе доста позитивни страсти във връзка с любовта, брака и децата. Може да заченете, може да ви се р деца. Възможно е вашите деца да реализират огромни триумфи в техните занимания, които ще ви зарадват ужасно доста. Избягвайт пътуванията, изключително в чужбина. Не правете покупко-продажби с парцели.

БЛИЗНАЦИ

През 2018 година ви чакат промени в работата, освен това за положително. Здравето ви ще бъде положително – Близнаците ще имат най- положително здр от всички в зодиака. Предстоят ви доста пътувания у нас. За чужбина избирайте по-близки до България дестинации. Не предприемайте непотребни медицински интервенции, а се подлагайте единствено на незабавни интервенции, в случай че ви се наложи. Не давайте пари заем и не теглете заеми.

РАК

Годината е изключително мощна за вас във връзка с фамилията и любовта. Предстои ви една креативна година, в която ще покаже своите гении. Внимавайте за своя сватбен сътрудник. Ще имате големи финансови триумфи. Може да спечелите или да наследит благосъстояние. Може да стартирате нов бизнес.

ЛЪВ

През 2018 година ще получите това самопризнание, за което сте мечтали от доста време. То може да бъде в областта на бизнеса или на изкуствата, с които се занимавате. В фамилен проект следва увеличение на членовете – може да привлечете нов сътрудник в фамилията, а може да станете родители. Пазете здравето си – не се раздавайте без причина за близките и се старайте да се гневите за дребни неща.

ДЕВА

През цялата година ви предстоят доста пътувания, контакти и запознанства. Деца ще се появят в живота ви единствено в случай че са плануван Внимавайте в любовен проект и в връзките с вашите сътрудници. На работното място всичко се развива доста добре. Възможни покачвания на заплатата или да заемете нова служба.

ВЕЗНИ

През новата година ще имате голям финансов триумф. Ще печелите, ще разполагате и ще разходвате доста. Важно е да не харчи средства единствено за вас, а и за вашите близки. През тази година би трябвало да обръщате по-голямо внимание на своите близки, деца и родители.

СКОРПИОН

Невероятно сполучлива година във връзка с бизнеса. Предстои ви да поставите началото на нови инициативи и на нов бизнес. Не доверявайте сляпо на своите бизнес сътрудници и на тези, които ви оферират да вършиме взаимен бизнес. В любовта и в фамилията всичко се развива прелестно.

СТРЕЛЕЦ

Изключително подобаваща година за пътувания в чужбина и за емиграция. Ще се посветите на доста духовни занимания и прекарвания. Но би трябвало добре да си вършиме сметка на парите – не харчете повече от това, което печелите и с което разполага Децата ще ви създадат необикновено щастливи.

КОЗИРОГ

Планетата Сатурн е в знака на Козирога. Това значи, че ви предстоят доста и разнообразни промени. Но би трябвало да предприемате с тези, които са добре премислени и планувани. Ще измененията своя метод и жанр на живот. Важно е по този начин да подредите своите инициативи и задължения, че да съхраните своя позитивен имидж.

ВОДОЛЕЙ

През цялата година ще бъдете придружени от извънреден професионален триумф. Подходящи месеци за емиграция в чужбина с пролетта и лятото. Но е значимо добре да планирате и да подготвите пътуванията зад граница. В любовта всичко е прелестно.

РИБИ

Цялата година е извънредно подобаваща за ново обучение. Така ще разширите периметъра на своите знания и на своя мироглед. Много положителни покупко-продажби ще сключите с недвижими парцели. Внимавайте със своите другари и познати. Не се доверявайте на съмнителни хора. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР