Астрологът Алексей Кириченко е уверен, че много скоро Украйна ще

...
Астрологът Алексей Кириченко е уверен, че много скоро Украйна ще
Коментари Харесай

Украински астролог предсказа скорошен край на войната с Русия

Астрологът Алексей Кириченко е убеден, че доста скоро Украйна ще не помни за огромната война и ще се върне към мирния живот, съобщи украинската организация УНИАН.

Според него горещата фаза на войната ще завърши през май 2024 година В YouTube канала Astro Svit той сподели, че ще се развие удобна обстановка за украинските въоръжени сили от втората половина до края на зимата на 2024 година През този интервал украинците ще схванат, че са почнали да печелят. Пълно преустановяване на бомбардировките на Украйна обаче не би трябвало да се чака преди лятото. Около този интервал Украйна и Русия ще договарят за мир , продължи гадателят. Той също по този начин споделя, че в интервала от 2025 до 2026 година ще бъде решена обстановката с Донбас и Крим.

Кириченко е убеден, че всички тези територии ще се върнат под контрола на Украйна, само че не би трябвало да се мисли, че това ще стане незабавно след края на военните дейности.

Освен това според Кириченко скоро Путин ще спре да оказва напън върху руснаците, те ще могат сами да вземат някои решения.

Видеото е архивно:  " Войната в Украйна: Анализ на ходовете на съветския президент по отношение на Украйна "
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР