Астралните близнаци Деси Слава и Азис винаги са имали едно

...
Астралните близнаци Деси Слава и Азис винаги са имали едно
Коментари Харесай

Астралните близнаци Деси Слава и Азис - вечно скарани, винаги обичащи се

Астралните близнаци Деси Слава и Азис постоянно са имали едно изключително отношение един към различен. В един миг се карат, в различен - не могат един без различен . Родените на 7 март реализатори неведнъж  обществено са изяснявали връзките си, като този случай отпреди 10-тина години:

„ Караме се и от време на време съм доста двуличен , само че Деси е другар – фантазия! Творец, който те въодушевява! Тя е най-хубавата национална певица съгласно мен! Тя загуби доверие в мен, тъй като доста неистини съм споделил по нейн адрес. Но тя доста ми е пособия... Ужасно доста я обичам и доста от нещата съм ги научил от нея! ”, сподели в ефир Азис.

„ Истината е, че той ми се разсърди, само че не ми се обади, с цел да разбере по какъв начин са нещата. Получи се неразбирателство. Не трябваше да се усеща толкоз обиден, тъй като не съм направила нищо, с което да го обидя. После стартира да ме плюе по всякакви излъчвания, с което засегна мен ", проплака Деси в изявление за известно фолкрадио.

" Той не е бил в никакъв случай откровен с мен и не ми е бил другар, щом може да наговори такива неща пред цяла България " - прибавя тя. Певицата кaза още, че са се виждали два пъти в последните месеци, само че не си разменили нито една дума. Дори посещавали еднакъв фризьорски салон, само че седели един до различен и се държали по този начин, като че ли че не се познават.

" Честно казано той ми липсва. Но считам, че той пръв би трябвало да ми се обади. Няма право по този начин да отреже всичко и да каже край, без да ми е изискал пояснение. Не съм си мислила, че ще стигне до такава степен. Надявам се да си извиним всичко ", приключи с доза оптимизъм Десислава.

Не единствено медиите, само че и  нощните клубове още помнят свадите им . Дори от сцената са давали сводка какво се случва посред им. Тя се държи като примадона и му изневерява, той желае да е единствено негова. Както означават години наред техни  приятели - като са родени на една дата толкоз си наподобяват, че им е мъчно да се спогодят.

Всъщност драматургията и в персоналния им свят е сходна.  Двамата мощно да обичат и да ненавиждат половинките си. През 2006 година Азис се ожени за Китаеца. След него се появиха  Коце Ламята и Богдан Асенов, само че най-дълго тържествува Велизар Димитров. Оказа се, че и той като някогашните на Краля избира в действителност дами. Китаеца е към момента женен за някогашна фолк певица. За останалите по-добре да се премълчи в сравнение с да се приказва.  И най-сетне, на 44 години Азис е повече мъж от  мъжете в живота си. Преди броени дни той написа:

„ Happy 44 Birthday to me! Измина толкоз доста време от началото на всичко. Изпях най-хубавите песни! Откраднах милиони сърца, сълзи и усмивки. Създадох другарства, за които се написа в книгите. Приличам на мъжете, за които бих се бил, починал и живял! Какво повече може да желая от този живот?! А, да… “, разяснява още Азис.

Първия брак на Десислава бе в Съединени американски щати американизирания българин Майк (Мишо). Любовта въобще не беше сладникава като на кино, само че пък бе трилър. И когато наподобява че няма излаз Деси има къси връзки с Руслан Мъйнов, Коста Марков. През 2005г се дами за Фалин (мастит вафлопропизводител), само че бързо го сменя с ММА боеца Светлозар Савов. Но и той имаше къс период на приложимост. На хоризонта се появи Благой Найденов.  Двойката се трансформира в дъвка за светските хроникьори поради 17 години по-младият от Деси Благой.  Миналата година двамата се разделиха, само че не стана ясно каква е повода.

Гласовете и на двамата са  сред най-хубавите освен у нас, само че и по света. Дуетните им осъществявания „ Казваш, че ме обичаш “, „ Жадувам “ са евъргрийни. Деси е печелила съвсем всички награди за музика у нас, както и Азис. Двамата обаче получават и международно самопризнание. Преди финала на Евровизия Деси е подкрепена от Бой Джордж.

Азис пък бил почетен с внимание от Ню Йорк Таймс Магазин и влезе в ТОП  25 с песни, които споделят накъде отива музиката.  Неговата Хабиби бе класирана на 25-о място като преди нея се осъществявания на Дейвид Боуи, Джъстин Бийбър, Ариана и други.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР