Aston Martin взе стратегическо решение да отложи пускането на първия

...
Aston Martin взе стратегическо решение да отложи пускането на първия
Коментари Харесай

Aston Martin също забавя електромобилите – ДВГ ще живее и през следващото десетилетие

Aston Martin взе стратегическо решение да отсрочи стартирането на първия си напълно електромобил от 2025 година за 2027 г.Лорънс Строл, изпълнителен шеф на компанията, разкри, че Aston Martin възнамерява да продължи да продава коли с мотори с вътрешно горене и през 2030 година, воден от търсенето на клиентите на обичайните " звуци и миризми ", свързани с моторите с вътрешно горене.

Строл акцентира, че клиентът на Aston Martin цени прекарването, предоставяно от колите с мотори с вътрешно горене, което демонстрира стабилно пазарно търсене за тях. Това желание към обичайните мотори се показва като основен фактор за забавянето на прехода към електрически транспортни средства. Строл признава, че въпреки към електрическите автомобили да се подвига звук, действителното потребителско търсене в ценовия диапазон на Aston Martin сега не оправдава незабавната смяна.

Въпреки това Aston Martin не оставя електрификацията изцяло настрани. Компанията влага в хибридни технологии за своите V8 и V12 мотори. Този метод има за цел да реализира баланс сред спазването на строгите стандарти за излъчванията и подобряването на продуктивността, като в същото време се резервира същността на обичайните мотори с вътрешно горене.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР