Аспиринът има широко приложение в ежедневието. Ако поставите аспирин във

...
Аспиринът има широко приложение в ежедневието. Ако поставите аспирин във
Коментари Харесай

Невероятните ползи на аспирина в ежедневието

Аспиринът има необятно приложение в всекидневието.

Ако поставите аспирин във вазата с цветя, те ще запазят хубостта си и ще ви радват за по-дълго.

Може да “излекувате ” инфектираната с гъбички почва с аспирин. Достатъчно е да разтворите таблетка аспирин в литър вода и да полеете върху “проблемното ” легло.

Аспиринът отстранява петната от пот.

Стрийте аспирина, прибавете вода и използвайте получената паста за акне. Оставете да работи за 2-3 минути. Ако е належащо повторете процедурата.

Стрийте 5-6 таблетки аспирини и ги смесете с лимонен сок. Достатъчна е половин чаена лъжичка. Добавете и малко вода. Намажете мазолите и оставете да работи за 5-10 минути. След това третирайте проблематичните зони с пемза.

Аспиринът ще ви помогне и при захапване от оса. Навлажнете мястото и нанесете аспирин на прахуляк.

Аспиринови маски
Редовното използване на тази маска ще ви помогне да се отървете от акнето, ще ви помогне да избелите кожата си, свива порите и изглажда фините повърхностни бръчки. В взаимозависимост от положението на кожата, можете да комбинирате аспирина със сметана или мед.

Маска със сметана
Стрийте 1-2 таблетки аспирин добре и смесете с една супена лъжица сметана.

Маска с мед
Потопете една таблетка аспирин във вода, до момента в който омекне и се трансформира в течна каша, след което прибавете лъжица мед.

Нанесете маската на почистена и леко влажна кожа и оставете за 5-10 минути. Масажирайте лицето за 1-2 минути, по-късно измийте маската и нанесете овлажняващ крем. Ще постигнете замайващ резултат, в случай че вършиме тази маска два пъти седмично.

Аспиринът има превъзходен матиращ резултат, тъй че тези, които имат мазна кожа, могат да го употребяват като тоник под грима. За тази цел най-подходящи са разтворимите таблетки аспирин с витамин С.

Аспиринът е хапче-чудо. Но не прекалявайте с използването му!

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР