Асоциацията на професионалните тенисисти (АТР) наложи условно наказание от 16

...
Асоциацията на професионалните тенисисти (АТР) наложи условно наказание от 16
Коментари Харесай

АТР наказва Кириос за 4 месеца при нова издънка

Асоциацията на професионалните тенисисти (АТР) наложи условно наказване от 16 седмици и отсрочена санкция от $25 000 на Ник Кириос. Дисквалификацията и паричната глоба ще влязат в действие, в случай че през идващите шест месеца 24-годишният австралиец получи ново публично предизвестие за нарушение на етичния кодекс. Своенравният тенисист има 5-дневен период да апелира решението на АТР, само че самият той към този момент разгласи в обществените мрежи, че приема изискванията на пробацията.

Дотук се стигна, откакто през миналите 12 месеца Кириос неведнъж и по най-разнообразни способи показва избухливия си темперамент на корта. Само през този сезон Ник бе глобен с над $150 000 за разнообразни прегрешения, като последната му санкция беше $113 000 вкупом поради нападателно и пошло държание по време на мача против Карен Хачанов (Рус) на " Мастърс " в Синсинати (САЩ) през август, приключило с плюнка по посока на съдийския стол.

Същевременно Кириос разгласи, че няма да взе участие в шампионатите в Пекин и Шанхай идващия месец поради контузия в ключицата, получена по време на мачовете за купа " Лейвър " в Женева предходната седмица. В сряда австралиецът отпадна във II кръг в Джухай (Кит), след което разгласи, че се прибира в родината си да се лекува.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР