Асоциацията на германските автомобилисти (АГА/ADAC) призовава за интензивно обучение относно

...
Асоциацията на германските автомобилисти (АГА/ADAC) призовава за интензивно обучение относно
Коментари Харесай

Асоциация на германските автомобилисти предупреди за опасността по пътищата от легализиране на канабиса

Асоциацията на немските автомобилисти (АГА/ADAC) приканва за интензивно образование по отношение на покачвания риск от катастрофи вследствие на плануваната заверка на канабиса, съобщи ДПА.

" Ясно е, че не би трябвало да се опитва с сигурността по пътищата ", съобщи представител на АГА пред ДПА. Консумацията на канабис може да промени усещанията и да окаже негативно влияние върху рефлексите на лидера.

Асоциацията предизвести, че хората, които желаят да опитат канабис, откакто той стане законен, само че до момента не са се сблъсквали с изменящите съзнанието му резултати, може да не са задоволително наясно с тази заплаха.

Очаква се идната седмица Бундестагът да гласоподава проектите на обединението за следена заверка на канабиса. От 1 април на възрастните ще бъде позволено да отглеждат и имат избрани количества за персонална консумация. На 1 юли се планува да станат вероятни сдружения за взаимно развъждане на канабис.

Планирани са многочислени правила и разпореждания. В същото време министерството на превоза е поискало от група специалисти да дефинират по какъв начин може да се дефинира законова граница за упойващата дейна съставна част THC. Резултатите би трябвало да бъдат подготвени напролет.

ADAC предлага диференцирана регулация с наклонност към по-строги условия за начинаещите водачи - сходно на метода, по който се действа с алкохола зад кормилото по време на изпитателния период след приемане на шофьорска брошура и за лица под 21 години.

За начинаещите водачи би трябвало да продължи да се глоби единствено опцията за влияние на упойващото вещество с централизация 1,0 нанограма THC на милилитър кръв.

Извън тази изключително уязвима група задачата би трябвало да бъде да се дефинира стойност, " при която утежняването на пътната сигурност фактически може да се чака, а освен теоретично да се допусне ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР