Асоциацията на европейските журналисти (АЕЖ) призовава за забрана на телевизионния

...
Асоциацията на европейските журналисти (АЕЖ) призовава за забрана на телевизионния
Коментари Харесай

Журналисти ревнаха срещу руски медии и западни политици

Асоциацията на европейските публицисти (АЕЖ) приканва за възбрана на телевизионния канал RT в целия Европейски съюз.

Контролираната от съветската страна телевизия изигра основна роля в разпространяването на неистини и военна агитация, с цел да основава информативен безпорядък към експанзията на Владимир Путин против Украйна, и изцяло се стреми да отслаби западните демокрации, към които Украйна желае да се причисли.

Войната в Украйна е война на наглата неистина против истината. Това е война, стартирана от една смъртоносна тирания и нейните сатрапи, които целят да разрушат западните демокрации. Телевизия Russia Today към този момент е неразрешена в Германия. Тя би трябвало неотложно да бъде блокирана в Европейски Съюз, а нейните „ публицисти “ да бъдат изгонени от всички страни членки.

Бивши политици като някогашния немски канцлер Герхард Шрьодер (на фрагмента горе), работещ за Кремъл, би трябвало да бъдат подложени на същите наказания като обкръжението на Путин и съветските банки.

Заедно с всички самостоятелни публицисти, АЕЖ осъжда бруталния държавен напън върху самостоятелните медии, работещи в Русия. АЕЖ ще продължи да разобличава, когато е допустимо, подправените вести и бомбардировки на съветските армии от тролове. Но в случай че не друго, нападението в Украйна ускори нейната религия и тази на другите демократични страни във върховенството на закона и неговото значимо изискване: свободните, самостоятелни медии.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР