Асоциацията на боксовите комисии и бойните спортове във вторник предприе

...
Асоциацията на боксовите комисии и бойните спортове във вторник предприе
Коментари Харесай

Две непопулярни правила за ММА се доближават до желаните актуализации

Асоциацията на боксовите комисии и бойните спортове във вторник предприе доста „ коленна “ стъпка към поправяне на объркващо предписание за смесени бойни изкуства – както и едно от именитите Джон Джоунс сигурно щеше да е признателен да бъде адресирано доста по-рано.

Комисията по разпоредбите на ММА на организацията одобри дефиниция, която би изяснила дефиницията на това какво прави войник ​​приземен, като по този метод направи нелегално партерен войник ​​да поеме удар с коляно в главата.

Комитетът също по този начин се съгласи да отстрани езика, който разрешава по този начин наречения лакът „ 12 към 6 “ – подобен, който се доставя от позиция 12 часа до позиция 6 часа.

Определението за партерен войник, както се постанова сега, постоянно е довело до комплицирани обстановки и неестествени бойни позиции, което от време на време води до противоречиви обстановки за завършек на борбата.

„ Боецът ще се смята за партерен и не може законно да бъде ударен с колене или ритан в главата, когато която и да е част от тялото му...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР