Асоциация на игралната индустрия в България (АИИБ) е новото име

...
Асоциация на игралната индустрия в България (АИИБ) е новото име
Коментари Харесай

БТАПОИИ се ребрандира и вече е Асоциация на игралната индустрия в България

Асоциация на игралната промишленост в България (АИИБ) е новото име на Българската Търговска Асоциация на Производителите и Организаторите от Игралната Индустрия (БТАПОИИ). Първата асоциация от бранша в България, която е учредена през 1992 година, се ребрандира, одобри нова образна еднаквост и започва освежен уебсайт.

Асоциацията е учредена като самостоятелна, доброволна организация с нестопанска цел, която сплотява български и задгранични физически и юридически лица, разрастващи активност в региона на производството на игрални уреди и образуване на хазартни игри и свързани с това действия. „ Нашата съществена цел е отбрана на ползите на нашите членове и на бранша. Ние създаваме експертни разбори пред способени държавни органи, търсим съдействието им за уточнения и мнения и спомагаме за издигане на професионалното равнище на игралната промишленост в страната ", изясни Ангел Ирибозов, ръководител на Управителния съвет на АИИБ.

Дейността на Асоциацията включва редица начинания, измежду които провеждането на годишното Балканското ревю на игралната и развлекателната промишленост (BEGE); Източноевропейската конференция в региона на игралната промишленост (EEGS); редица други семинари и образования.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР