Асоациация на топлофикационните дружества в страната се ангажира да помогне

...
Асоациация на топлофикационните дружества в страната се ангажира да помогне
Коментари Харесай

АТДБ: КЕВР е права!

Асоациация на топлофикационните сдружения в страната се ангажира да помогне за по-лесното осъществяване на осведомителна акция от страна на топлофикациите

Малко преди коледните празници КЕВР изпратих писмо до всички топлофикации в страната, с което ги приканят да дават обществено повече информация по отношение на създадената топлинна сила всеки месец, както и във връзка зародили спешни обстановки.

Според КЕВР топлофикациите би трябвало да подхващат спомагателни ограничения за информиране и улеснение на клиентите на топлофикационните сдружения по отношение на зародили проблеми в изискванията на пандемия.

„ Изцяло поддържам КЕВР. Считам, че рекомендацията от страна на Регулатора към топлофикациите в страната е изцяло резонна. Добре е да се дава повече информация на крайните консуматори, само че желая да уточня, че е значимо да се отделят само данните, които са разбираеми за необятната общност. Ние от Асоациация на топлофикационните сдружения в страната се ангажираме да спомогнем за по-лесното осъществяване на осведомителна акция от страна на топлофикациите, които са наш член. “ – съобщи инж. Кремен Георгиев ръководителят на Асоциация на топлофикационните сдружения в България.

Инж.Георгиев уточни, че сложната 2020 година е потвърдила, че сме мощни само, когато работим дружно и точно по този модел счита персонално да приказва с управленията на всички топлофикации, които членуват в Асоциацията на топлофикационните сдружения в България, с цел да е допустимо процесът по информиране на потребителите да се унифицира.

„ Изготвянето на къс разбор за производството и потреблението всеки месец, няма да отнеме доста време и  ще даде значима и потребна информация на потребителите на топлинни услуги. Особено потребна ще е за клиентите, които към момента са планиран доклад. Анализът ще им разреши по-лесно да управляват потреблението си, а и да възнамеряват по-ефективно разноските си. “ изясни още инж.Георгиев.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР