Аслъхан Мехмедова и Рами Киуан донесоха нови положителни емоции за

...
Аслъхан Мехмедова и Рами Киуан донесоха нови положителни емоции за
Коментари Харесай

Аслъхан Мехмедова и Рами Киуан започнаха с победи на олимпийската квалификация по бокс в Италия

Аслъхан Мехмедова и Рами Киуан донесоха нови позитивни страсти за България от олимпийската подготовка в Бусто Арсицио. Националите се класираха за идващия кръг в борбата за продобиване на квоти за Игрите в Париж.

В категория до 60 кг при дамите Аслъхан се поздрави с безапелационна победа над босненката Тара Бохатюк. Националката доминираше в хода на срещата и изцяло справедливо взе чист триумф с 5:0 гласа. В ранната сесия в сряда, 6 март, Мехмедова ще се изправи против Челси Хейнен (Нидерландия).

Малко след нейния триумф, пристигна подобен и от Рами Киуан. В първия кръг при 71-килограмовите националът съкруши представителя на Мавриций Марвен Клер. Той не позволи съмнения и ликува след 5:0 съдийски гласа. На 7 март, четвъртък, в първата сесия Рами ще срещне представителя на домакините Салваторе Каваяро.

Програмата с родно присъединяване през днешния ден, 5 март, ще закрие Радослав Росенов (63.5 кг). 6-кратният европейски първенец и 3-кратен притежател на Купа „ Странджа “ ще се изправи против Семьон Каманин (Естония) към 21:15 часа.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР