Асистентът на Маурицио Сари в Челси Джанфранко Дзола осъзнава, че

...
Асистентът на Маурицио Сари в Челси Джанфранко Дзола осъзнава, че
Коментари Харесай

Дзола: Челси се намира в решаващ момент

Асистентът на Маурицио Сари в Челси Джанфранко Дзола осъзнава, че на отбора му предстоят значими мачове и прикани за по-голямо неизменност в тях.

“Знаем, че в този момент е решителен миг. Имаме няколко доста значими мача. Следващите три са против Манчестър Юнайтед, Манчестър Сити за Купата на лигата и Тотнъм във Висшата лига, където ще играем за място в Шампионската лига. Това е значим и доста провокационен миг. Никой не е удовлетворен, когато губиш мачове по метода, по който ние го вършим в последно време. От едно доста положително показване прекосяваме на неприятно такова, а това е нещо, което не ни харесва. Знаем, че би трябвало да сме непрекъснати. Важно е всички да схванат обстановката и да работят върху това.

Радвам се за Оле Гунар Солскяер. Познавам го, двамата дружно преминахме през треньорския курс и се веселя да видя какъв брой добре се оправя. Знам, че Юнайтед преди не бяха в доста добър интервал, само че знаех качествата на отбора и че ще съумеят да се завърнат. Това, което Оле реализира за толкоз малко време, е извънредно. Можете да видите, че това е тим, който се любува на това, което прави. Отдадени са и работят дружно като група. Когато имаш това отношение и качествата, с които разполагат, резултатът може да бъде единствено добър. Странно е, тъй като преди този момент те имаха добър ментор. Понякога нещата не се получават, само че класата на тима не беше под подозрение. Не е изненада това, което вършат.
Zola says he and Ole Gunnar Solskjaer did a coaching course together so he knows him well. He is not surprised by the success Man Utd have enjoyed since the Norwegian took over. #CHEMUN
— Chelsea FC (@ChelseaFC) February 15, 2019 Хъдсън-Одой? Той постоянно е доста покрай това да е в състава. Когато има такава опция, той играе. Понякога от първата минута. Маурицио Сари му дава задоволително съображение да се усеща зает и мечтан. Няма доста 18-годишни в топ клубовете в Европа, които играят повече от него. Той е състезател, който ние ценим и имаме вяра, че се развива. Той има положително бъдеще в този клуб. Всичките ни треньори го харесват. Трябва да разбере, че е заобиколен от топ играчи и би трябвало да работи старателно, с цел да е по-добър от тях. Това е, което желаеме от него - да сме сигурни, че ще продължи да задобрява, тъй като може повече”, съобщи Дзола на конференция преди мача с Манчестър Юнайтед за Купата на ФА.

Zola says Callum Hudson-Odoi is always on the edge of the team and is given chances when the time is right. Zola points out there are very few 18-year-olds as involved in a top team as Hudson-Odoi is. #CHEMUN
— Chelsea FC (@ChelseaFC) February 15, 2019
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР