Мъж, загинал при „трагичен“ инцидент с булдозер Asheville I-26, запомнен като „супер баща“

...
АШЪВИЛ – По-малко от седмица след смъртта на геодезист, докато
Коментари Харесай

АШЪВИЛ – По-малко от седмица след смъртта на геодезист, докато работеше за изпълнител на Министерството на транспорта на Северна Каролина по проекта за разширяване на междущатска магистрала 26 , някои екипи се върнаха на работа, докато членовете на семейството продължават да скърбят за внезапната му загуба.

Ръсел Пенли, 29, от Хендерсънвил, беше ангажиран в геодезическа операция извън трафика на I-26 южно от Лонг Шоулс Road 17 август, когато оператор на булдозер не успя да го види и започна да се движи назад, сержант от щатския магистрален патрул на Северна Каролина. Кристофър Нокс каза по-рано пред Citizen Times. Операторът подкрепи Пенли, който почина в резултат на нараняванията си.

Пенли беше трудолюбив, мил човек, отдаден на двамата си малки сина, казаха членове на семейството пред Citizen Times на 21 август.

„Ръсел живееше за своите момчета и нищо друго нямаше значение или пречеше на времето му, прекарано на къмпинг, туризъм, каране на каяк – просто всичко, за което можете да мечтаете, че един баща би направил със и за децата си“, Ким Пенли, неговата мащеха , казах. Тя говори за това как той ще прегръща „като никой друг“ и как ще „получи огромна надуваема къща“ за рождените дни на синовете си.

Пенли беше ръководител на проект за проучване, работещ за United Infrastructure Group , Inc., според семейството му. Пенли е роден и живял в Ашвил, преди да се премести в Хендерсънвил около средната училищна възраст. Той посещава гимназия East Henderson, където той и Оливия Джонсън стават гимназиални любовници и по-късно имат двама сина, каза Джонсън. проект в „трагичен инцидент“

Джонсън, говорейки през сълзи, каза, че Пенли е „супер баща“, който „живее и работи за момчетата“. Джонсън спомена как компанията е предложила работа на нейните синове, единият от които навършва 10 години след няколко дни, а другият на 6 години, когато пораснат. Тя каза, че намира предложението за „иронично“.

„Други мъже се свързаха с мен и ми казаха, че Ръсел винаги е вършел наистина добра работа, че те обичат Ръсел и той никога не е правил нищо опасно“, Джонсън каза по отношение на инцидента.

Според некролога на Пенли, той е бил „любим баща, син, брат, внук и приятел“. Той „обичаше да е на открито. Независимо дали беше планинско колоездене, уейк ски, къмпинг, туризъм, каяк, сноуборд или просто гледане на звездите, Ръсел прегръщаше красотата на света около себе си.“

Пенли също посвети времето си на мисионерски пътувания с Carpenter's Hands Ministry, гласеше неговият некролог. Той беше член на баптистката църква Mud Creek.

Продължава разследване на смъртния случай

Щатският магистрален патрул на Северна Каролина реагира на фаталния инцидент на I-26 в източна посока близо до 37 миля около 10 часа: 11 сутринта, 17 август. Администрацията по безопасност и здраве при работа също беше уведомена, каза Нокс, и се отзова на мястото. Служител по безопасност и здраве за спазване на правилата от полевия офис на OSHA в Ашвил, според говорителя Ерин Уилсън. OSHA все още не е издала цитати, но има до шест месеца, за да го направи.

След като Fluor-United – съвместно предприятие между Flour Corp. и United Infrastructure Group, Inc. – временно спря дейността си миналата седмица , няколко подизпълнители са възобновили работа, според говорителя на Министерството на транспорта на Северна Каролина Дейвид Учияма. Той добави, че отделните работни екипи с Fluor-United ще се върнат на работа през тази седмица, тъй като „самите служители се чувстват готови да се върнат на работа.“

На въпроса какви предпазни мерки има в момента в работната площадка след фаталния инцидент, Учияма насочи Citizen Times към OSHA и изпълнителите. Нито един говорител на изпълнителя не отговори веднага.

„Съгласно Закона за безопасност и здраве при работа на Северна Каролина, всеки работодател е отговорен за безопасността и здравето на своите служители“, каза Уилсън пред Citizen Times на 21 август, когато попита дали някой е назначен да отговаря за безопасността на работниците. „Няма изискване на OSHA строителните обекти да имат един човек, назначен да наблюдава безопасността на всички по даден проект – въпреки че някои го правят.“

Джонсън каза, че това, което би искала да види от разследването, е „по-добро условия на работа, така че това да не се случва никога повече."

"Ужасно е, че се случи с Ръсел, но просто чувствам, че би било ужасно, ако се случи на някого и никой не трябва притеснявам се да не бъдеш прегазен“, добави Джонсън.

Citizen Times се свърза с магистралния патрул на Северна Каролина относно актуална информация по този случай, но не получи отговор преди времето за пресата.

Райли Обер е репортер по обществена безопасност за Asheville Citizen Times, част от USA Today Network. Новинарски съвети? Изпратете имейл на Ryley на [email protected]. Моля, подкрепете местната ежедневна журналистика с абонамент за Citizen Times.

Тази статия първоначално се появи в Asheville Citizen Times: Мъжът, загинал при трагичен инцидент I-26 в Ашвил, имаше 2 малки сина

Преглед коментари
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР