Асеновградчанка избухна в социалните мрежи. Жената се е разминала с

...
Асеновградчанка избухна в социалните мрежи. Жената се е разминала с
Коментари Харесай

Асеновградчанка към шофьор: Едва не ме уби на пешеходната, запиши се на курсове

Асеновградчанка избухна в обществените мрежи. Жената се е разминала с случай, до момента в който е пресичала на пешеходна пътека в града.

До ид*ота с лъскавата кола който тази заран в 09:25 едвам не ме умъртви на пешеходната пътека до Пожарната, в случай че четеш това, евала, " мъж " си! Един съвет, запиши се на шофьорски курсове, ще са ти потребни да опресниш знанията си! Щом всички коли към теб са спрели, значи някой пресича пътя и не както му падне, а на пешеходна пътека! Следващият път може да е разсеяно дете, което недай си боже ще пометеш като спри та гледай и изходът ще е съдбовен, в случай че го връхлетиш със скоростта с която профуча! Аман от некадърници и комплексари като теб ", написа Мария Вълканова.

Някои консуматори останаха потресени от случая, а други считат, че е време да се сложи светофар на въпросната пътека.

" Много е рисково пресичането на тази пешеходна пътека. Няколко пъти ми се случва сходна обстановка. Може би би трябвало да се инсталира светофар за пешеходци. Нека експерти да преценяват. Тук пресичат и доста деца, отивайки на учебно заведение в СУ " Княз Борис I ", уточни Диана Щерева.

" Там е в действителност за светофар, тъй като доста от водачите завиват към пожарната. Съответно някои от другите водачи мислят, че предната кола изчаква да завие и като минеш отдясно и …… пакост. Трябва светофар несъмнено! Може би най-натоварената пешеходна ", прибавя Красимир К.

 

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР