Асеновградчани, спите ли? Прибраха ли се децата Ви, учещи втора

...
Асеновградчани, спите ли? Прибраха ли се децата Ви, учещи втора
Коментари Харесай

Асеновградчани, спите ли? Прибраха ли се децата Ви от Пловдив?

Асеновградчани, спите ли? Прибраха ли се децата Ви, учещи втора промяна в Пловдив? Какво ще вършим?

Тези въпроси насочи майка от Асеновград, очакваща детето й да се прибере от учебно заведение. Оказва се, че още веднъж има смяна в разписанието на влаковете от Пловдив за Асеновград - влакът, който тръгваше в 19,30 ч, е анулиран и в този момент по разписание има трен в  18:40 и 20:10. И какво вършат децата, учещи в регионалния град? " Или бягат от последния час, или стоят по час и нещо на открито. Друга опция нямат ", написа Цветомира Митева.

" Кошмарът е цялостен, нито на автобус могат да разчитат, нито на трен. Поне заран и вечер, когато децата би трябвало да отидат на учебно заведение и да се приберат да има СИГУРЕН превоз в тези часове ", добавя картината различен асеновградчанин. А трети обобщава:

" Подигравка с децата ни... и никой нищо не прави ".

Родителите на асеновградските възпитаници към този момент са на ръба и намерено зоват за митинги.

" Да им спретнем и ние коледни изненади, то 4 часа дневно единствено по пътищата се лутат децата. Взе да ми писва ", написа ядосан татко.

Припомняме, още през октомври асеновградчани алармираха за некомфортно пътешестване всеки ден в рейсовете по линия Асеновград-Пловдив, в които има правостоящи. " Да си плащаш и да те возят по този метод - в кой век живеем? ", попита тогава асеновградчанин.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР