Асеновград. Заместник-председателят на ПП Републиканци за България“ Павел Вълнев и

...
Асеновград. Заместник-председателят на ПП Републиканци за България“ Павел Вълнев и
Коментари Харесай

Заместник-председателят на ПП „Републиканци за България“ Павел Вълнев и общинският координатор на партията за Асеновград Драгомир Георгиев проведоха среща с работодатели и експерти в различни области от Асеновград и Карлово

Асеновград. Заместник-председателят на Политическа партия „ Републиканци за България “ Павел Вълнев и общинският координатор на партията за Асеновград Драгомир Георгиев организираха среща с работодатели и специалисти в другите области от Асеновград и Карлово. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия „ Републиканци за България “ . Те разискаха действителната политическа конюнктура и съпоставиха проектите на партията, като обмениха опит и дадоха мнението си за бъдещето на България.

Павел Вълнев е един от създателите на политическия план. „ На 41 години съм, женен с две деца, пребивавам съвсем 20 години в Чикаго. С брат ми сме построили няколко сполучливи бизнеса. Той развива сполучлив бизнес от години в Америка, като по този метод се трансформира в мост сред двата континента и културите “, описа зам.-председателят на Републиканци за България.

Заминава в Съединени американски щати като студент на студентска бригада, след което вижда капацитета на страната и взема решение да стартира личен бизнес там.

Макар че Вълнев живее в Чикаго и цялото му семейство е оттатък океана, той се връща в родната България, с цел да стане част от смяната.

„ Реших да дам от силата и времето си, с цел да променим нещата в нашата страна, тъй като в нея всичко е толкоз комплицирано, че по-лесно ще изградим нова страна на зелена поляна, в сравнение с да я оправим. Но в случай че всички мислим по този начин, в никакъв случай няма да се оправим. Трябва някой да бъде основател за смяната.

Мисля, че ние имаме силите и уменията да го създадем. Затова залагаме на млади и локални хора, заставащи с лицето и престижа си пред съгражданите си, с експертни отзиви и отговорности! Залагаме на мощните и безкомпромисни характери “, съобщи Павел Вълнев.

„ България към този момент не наподобява на европейска страна. Нямаме конкурентна стопанска система, а комунистически капитализъм. Парите и държавните поръчки се раздават през прозореца на джипката. Аз виждам хора, които са плашени, мачкани, и в огромна степен изборите се печелят не по почтен метод, а просто със мощ или с пари.

Заедно ще променим всичко това. Нещата, които виждам аз са, че в лицето на българите в чужбина – това са над 2 милиона дейни, работещи хора – за мен това е най-големият актив на България “, добави зам.-председателят на Републиканци за България.

Според Вълнев, Борисов е изгубил борбата с пандемията, а в България царува цялостен безпорядък с имунизациите и някой е задължен да поеме политическата отговорност за това.

„ На първо място сме по смъртност в Европейския съюз, на последно по имунизирани. Българите не заслужаваме това. Не може повече някой да краде нашите пари и да търгува с животите на нас и околните ни “, сподели Павел Вълнев.

„ Виждам обезлюдяване на цели региони. Няма бизнес. Младите хора бягат или работят в огромни градове, или бягат в чужбина. Мъчно ми е да виждам това. Като представител на Родопите желая да се оживи, да докараме вложения, да създадем по този начин, че младежите да се завърнат. Това е доста мъчно сега, само че не е невероятно. Просто би трябвало да се работи в тази посока. Много пъти съм стартирал от нулата, не съм получил нищо наготово и все съм успявал да се оправя, и то в страна, където има сериозна правила. Това е първото, което би трябвало да създадем в нашата страна, да върнем разпоредбите “, сподели Вълнев.

Затова нашият девиз е „ За страна с правила “.

Ще работим, с цел да се унищожи корупцията и това ще се случи с смяна на правосъдната система и електронно ръководство.

Тук всеки ти прави пречки и това води до корупция, а електронно ръководство ще я понижи.

В същото време това ще понижи личния състав, ще се освободят средства, бизнесът ще намира хора, от които има потребност. Твърдо сме решили и желаеме да променим нещата “, безапелационен е зам.-председателят на Републиканци за България.

„ В момента всеки един глас е значим “, подсети Павел Вълнев.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР