Асеновград. Във всички планински райони се извършва снегопочистване – селата

...
Асеновград. Във всички планински райони се извършва снегопочистване – селата
Коментари Харесай

Няма бедстващи на територията на на община Асеновград, имало е прекъсване на тока за кратко в селата Тополово, Новаково, Мостово и Орешец

Асеновград. Във всички планински региони се прави снегопочистване – селата Орешец, Врата, Мостово, Добростан, Горнослав. Това оповестиха от пресцентъра на Общината . Има паднали дървета, които попречват своевременното снегопочистване. Дебелината на снежната завивка е най-голяма в тези региони сред 50 и 60 сантиметра. В региона на с. Лясково снежната завивка е сред 30 и 50 сантиметра.

В Асеновград не се постанова разчистване на улици. Няма бедстващи на цялата територия на община Асеновград. През миналата вечер и през днешния ден е имало спиране на тока за малко в селата Тополово, Новаково, Мостово, Орешец, само че повредите се отстраняват навреме, като и сега екипи на ел. сдружението работят по премахване им.

Община Асеновград приканва водачите да бъдат деликатни, в случай че пътуват към планинските региони, защото има техника и хора па пътя, които отстраняват падналите клони и дървета и се прави снегопочистване и опесъчаване. Поради интензивната метеорологична конюнктура има заплаха и от замръзване.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР