Асеновград. Горд съм, че работя с образовани и мотивирани хора,

...
Асеновград. Горд съм, че работя с образовани и мотивирани хора,
Коментари Харесай

Местни избори 2019: д-р Емил Караиванов, кандидат за кмет на Асеновград: Горд съм, че работя с образовани и мотивирани хора, с отношение към асеновградчани

Асеновград. Горд съм, че работя с образовани и стимулирани хора, с отношение към асеновградчани. Това сподели претендентът за кмет на Асеновград от Българска социалистическа партия доктор Емил Караиванов в послание към жителите във връзка Деня на българските общини. Това оповестиха от пресцентъра на Българска социалистическа партия - Асеновград .
Уважаеми чиновници на община Асеновград, скъпи сътрудници,
Отбелязваме 12 октомври, Деня на българските общини. Вече повече от 20 години имаме този специфичен ден, в който отделяме внимание за смисъла и труда във всяка една българска община. Общината е полезност на демокрацията десетилетия преди този празник. За нея работят експерти, хора с хрумвания и отговорности.
Общината е знак на цялата общественост, бранител на общи ползи и поддръжка за всеки нуждаещ се. Аз съм горделив, че осем години като кмет на Община Асеновград работя с хора, образовани, стимулирани и с отношение към проблемите на асеновградчани.
Общината е най-хубавият израз на концепцията за локално самоуправление. Тук е мястото гласът на всеки да се чува, тук се отстояват позиции и се вземат решения. Общинските съветници, общинската администрация, екипите на всички общински структури съществуват поради общото богатство на десетки хиляди наши съграждани.
Аз имам вяра, че всички вие съзнавате тази висока отговорност, знаете какъв брой доста Асеновград зависи от вашия труд и професионализъм. Общината е преди и след нас, тъй като чиновници и ръководство се сменят, само че отбраната ползите на общината и хората в нея нямат период. Заради всичко това се обръщам към всички вас и сърдечно ви приветствам с този специфичен празник. Бъдете здрави, работете стимулирани и с отговорност, с цел да бъдете задоволени от труда си. Честит празник, сътрудници!
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР