Асен Василев вдигна летвата. И обяви, че целта на Продължаваме

...
Асен Василев вдигна летвата. И обяви, че целта на Продължаваме
Коментари Харесай

Асен Василев вдигна летвата. Прицели се в първото място на вота

Асен Василев подвигна летвата. И разгласи, че задачата на „ Продължаваме промяната ” е първо място на парламентарните избори.

„ Нашата цел за парламентарните избори е успеха. Към този миг водим диалози с още дребни партии, които желаят да ни поддържат. Ако те завършат сполучливо, разяснява някогашният финансов министър в предаването „ Офанзива с Любо Огнянов ” по НоваНюз.

Той заяви, че има към 70 хиляди лв. в банкови влогове.

Шефът на Национална агенция за приходите Румен Спецов е продал компания без данъчни отговорности,  безапелационен бе Василев. „ С наслаждение бихме го приели в партията, само че заради това, че той е данъчен служител към този миг, това няма по какъв начин да се случи ”, добави политикът.

Той разяснява и условието за обявление на поданство на претендентите за депутати.

„ Ние няма да пожелаваме никакви заявления за поданство, тъй като това е условие на ЦИК при регистрацията. Всеки би трябвало да си попълни всички нужни документи към ЦИК ”, сподели Асен Василев.

Ние желаеме е да се спрат течовете и налозите да бъдат събрани. Това няма по какъв начин да стане, в случай че няма работеща правосъдна система и прокуратура, сподели Василев.

„ Вземаме предлагането на „ Демократична България ” за правосъдната промяна и го слагаме в зала. Ако ГЕРБ го поддържат – можем да приказваме. Ако това не се случи, то ние нямаме тематика на диалог. Просто е ”, изясни някогашният министър.

„ Българска социалистическа партия имаха опция да поддържат правосъдната промяна няколко пъти и не го направиха. Надяваме се, че това ще се случи в идващия парламент ”, сподели някогашният финансов министър.

„ Г-н Йорданов /б.р. Тошко Йорданов/ направи едни изказвания от трибуната на Народното събрание, за които аз съм завел иск в Софийски градски съд. Смятам, че този спор би трябвало да бъде решен там. Ние би трябвало да надмогнем междуличностните разлики с „ ИТН ” и да създадем нещо свястно за България ”, заключи Василев

" Ние имаме вяра, че Румен Радев е най-хубавият президент, който България може да излъчи на изборите. Твърдо стоим зад него, тъй като той ни даде независимост на деяние и се отнесе извънредно честно с нас. Наши представители влизат в инициативния комитет, който ще издигне кандидатурата на господин Радев ”, сподели Василев.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР