Асен Василев ще води листата на "Продължаваме промяната" в Хасково,

...
Асен Василев ще води листата на "Продължаваме промяната" в Хасково,
Коментари Харесай

Асен Василев ще води листата в Хасково, Кирил Петков - в Пловдив

Асен Василев ще води листата на "Продължаваме смяната " в Хасково, а Кирил Петков - в Пловдив, заяви някогашният финансов министър пред Българска национална телевизия.

По думите му най-вероятно те ще водят и листи в София, само че дефинитивно решение ще бъде взето по-късно.

"Много сме сюрпризирани от извънредно огромната поддръжка ", по този начин Василев разяснява огромния брой симпатизанти, пристигнали да ги поддържат в Пловдив, където през днешния ден двамата някогашни служебни министри събират нужните им подписи за регистрация в ЦИК.

Василев заяви, че до 10-14 дни публично ще бъде показана програмата на партията. Тя ще бъде основана на няколко съществени целта:

"Да не се пипат налозите, само че да се събират; Да се спрат всички течове; Да възстановим системата на образованието - би трябвало да създадем модерно обучение, без да има потребност да се заплаща за частни уроци ".

Той акцентира още, че всеки би трябвало да има еднакъв достъп до качествено опазване на здравето, както и че е належащо заплатите на медиците в цялата страна да се уеднаквят.

"Ще водим диалози с всички, които припознаят тези цели ", изясни Василев.

Той разяснява и тематиката с повишаването на тока и газа - в отговор на въпрос дали "десните принадлежности за леви цели " значат помощи за семействата Василев беше безапелационен, че това е невероятно, тъй като опонира на европейското законодателство. (По думите на Кирил Петков "десни принадлежности за леви цели " ще е главният принцип на "Продължаваме смяната ".)

Василев прикани хората, които ги поддържат, да гласоподават за Румен Радев на идните президентски избори.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР