Асен Василев се е доказал като истински професионалист, така че

...
Асен Василев се е доказал като истински професионалист, така че
Коментари Харесай

Лорер: Твърдо вярваме в кандидатурата на Асен Василев за премиер

Асен Василев се е потвърдил като същински експерт, тъй че ние твърдо имаме вяра в неговата кандидатура. Това сподели пред Българска телеграфна агенция министърът на нововъведенията и растежа в оставка Даниел Лорер. Той взе участие в полемика по отношение на целите на Чешкото председателство на Съвета на Европейския съюз в Дома на Европа.

По-рано през днешния ден министър-председателят в оставка Кирил Петков уточни във видеоизявление, че претендентът за министър председател, който " Продължаваме промяната” ще предложи да оглави нов кабинет в границите на този парламент, е Асен Василев.

" Продължаваме промяната “ постоянно сме упорствали за политики, а не за съответни хора на съответни постове. Нашата съществена политика, с която бяхме определени и която продължаваме да считаме за най-важната за България, е това да има правда, бистрота и да спре корупцията у нас, с цел да може страната ни да се развива, стопанската система да се развива, да има високи приходи и да се оправим с всички провокации, които ни се струпаха в последните месеци – войната, пандемията, инфлацията ", разяснява Лорер.

Той подсети, че ни следва План за възобновяване и резистентност, голям брой закони, които би трябвало незабавно да бъдат гласувани от Народното събрание.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР