Асен Василев прави три бюджета и всичките водят към фалит.

...
Асен Василев прави три бюджета и всичките водят към фалит.
Коментари Харесай

Борисов в Търговище: Дайте ни подкрепа! Знам как да измъкна държавата от кризата!

" Асен Василев прави три бюджета и всичките водят към банкрут. И всички българи си мислят, че този неприятен сън ще мине. Може би гледате по света по какъв начин падат банки. Знаете ли за какво става всичко това? Защото са финансирали без поръчителство. В нашата страна става същото. Хазартно се раздадоха доста пари, с цел да могат да се купят избори. И след това да няма кой да ги събори. Това е цялата скица. "

 

Това съобщи в словото си пред симпатизантите на ГЕРБ в Търговище водачът на партията Бойко Борисов,който най-после съобщи: Дайте ни поддръжката си! Аз знам по какъв начин да измъкна страната от рецесията.

 

Дупката в бюджета е 12 милиарда. Сега си пожелаваме да бием на изборите. И от първия ден би трябвало да стартираме да събираме тези 12 милиарда, сподели още Бойко Борисов.

 

В петък служебният кабинет ще вкара смяна в данъчните закони. Ще изискат да върнат 20% Данък добавена стойност на заведения за хранене, фитнеси - тези, които колкото да оживяха по време на коронавирус рецесията “, предизвести Борисов.

„ Този налог ще го платят белите, честните компании, ще ви одерат 3 милиарда, това ще се случи на следващия ден. Това предложение ще влезе в Народното събрание на 6-7 април, та до новия проектобюджет. В същото време има Маастрихтски критерии и ние с Естония бяхме отличници с най-нисък външен дълг и бюджетен остатък. Сега има 7% недостиг. Това значи недостиг - нямане “, изясни водачът на ГЕРБ. " Ще има още най-малко 2-3 години застой ", предвижда той.

„ Ако ние управляваме, няма да се случва това с веригите. 12 години съм ги държал по този начин, че да не източват на хората парите. Жив грабеж е да купиш на 70 ст. самун и да го продадеш на лев и 50 “, възмути се Борисов.

 

Ако имаме вяра на финансовото министерство в този момент сме със 7% недостиг. Какво значи недостиг на български - нямане, т.е. ние с вас ще би трябвало да го изкараме. А идват падежи на остарели вземания, продължи Бойко Борисов.

 

В тези бюджети нито има " Хемус ", нито " Търново - Русе ", още две години застой, планува някогашният министър председател.

 

Войната става все по-кръвопролитна, все по-близо, уточни Борисов.

 

" От нас се чака да вдъхваме оптимизъм и в това време всеки ден ви заливат с терзания. От деня, в който Политическа партия си отиваха, горивото падна с 1 лев. Ние ви посочвахме по какъв начин ви взимат парите от джобовете. И дали отиваха при тях, дали при Путин и оттова - в съветската ужасна война - няма значение, излизаха от вашите джобове ", уточни Борисов.

 

" Ако след 2-ри няма ясно болшинство, бюджет няма да бъде признат. Няма партия, която да желае да се скара с бизнеса и която да поддържа тези закони. Накрая ще кажем - няма да се строи нищо повече, било, каквото било, с цел да останат тези обществени разноски. И вместо водачите да стартират да мислят по какъв начин да се преодолее това нещо... Един виновен човек би трябвало да си дава сметка, че би трябвало да се направи държавно управление ", сподели още Бойко Борисов.

 

Асен Василев бил споделил, че американците щели да ми сложат " Магнитски " и по тази причина не било значимо какъв брой % ще имат, ние ще ги подкрепим, възмути се Борисов. И сподели, че чака да му дадат запис с тези думи на съпредседателя на Политическа партия.

 

Лидерът на ГЕРБ се обърна към множеството с молба да се гласоподава. И напомни, че митингите през 2020 година са почнали в деня, в който България е призната в Европейския банков съюз.

Ако не се спре това рухване, това неприятно знамение, последствията ще продължат да бъдат неприятни. И не ви тревожа, а ви апелирам да се стегнем, посочи Борисов.

 

" Аз знам по какъв начин да стане. Трудно, само че знам. Измъкнах ви от най-голямата рецесия, след това от миграционната, от Ковид рецесията ", сподели в умозаключение Борисов. А от залата се чу: " Сега - от Политическа партия рецесията! "

 

600 симпатизанти на ГЕРБ посрещнаха водача на партията Бойко Борисов в Търговище. Градът е следващата спирка от предизборната му обиколка.

 

Листата на ГЕРБ - Съюз на демократичните сили в района води някогашният министър на енергетиката Теменужка Петкова.

 

Срещата откри кметът Дарин Димитров.

 

От две години локалната власт няма сътрудник от страна на ръководещите, само че сме обект на непрекъснати инспекции и наказания, уточни Димитров в словото си.

 

Общините са гръбнакът на страната и колкото по-бързо имаме държавно управление и сигурност, толкоз по-добре за България. А сигурността е в ГЕРБ, продължи кметът.

Единствено ние можем да оправим страната, безапелационен бе Дарин Димитров.

В края на словото си кметът показа кандидат-депутатската листа на ГЕРБ - Съюз на демократичните сили за област Търговище.

 

И даде думата на лидера Теменужка Петкова.

 

Експериментът " Промяна " ни коства прекомерно скъпо, съобщи лидерът на листата Теменужка Петкова.

 

Ще спрат тотално всички финансирания от Европейска комисия и това още повече ще задълбочи рецесиите, уточни Петкова. И цитира отчета на Министерството на финансите от през вчерашния ден.

Тези хора не съумяха да съградят нищо, уточни тя.

 

Всичко това, което ние сме създали, се вижда. Но ние няма по какъв начин да чакаме от тези хора да бъдат градивни. Тяхната мощ е разрухата и ние би трябвало да сложим завършек на тази съсипия, продължи Теменужка Петкова.

 

Днес повече от всеки път България има потребност от мощно водачество, от умело ръководство. Ние сме потвърдили, че можем да управляваме, подготвени сме да го създадем и в този момент, уточни тя. И прикани да се гласоподава с №2 за ГЕРБ - Съюз на демократичните сили.

 

След нея думата взе Николай Алгафари от Младежи ГЕРБ.

Ние пълним зали, до момента в който те карат ски, сподели Николай Алгафари от Младежи ГЕРБ.

 

 

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !    

 

 

 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР