Асен Василев от години носи мистериозен пръстен на дясната си

...
Асен Василев от години носи мистериозен пръстен на дясната си
Коментари Харесай

Масон ли е Асен Василев?

Асен Василев от години носи тайнствен пръстен на дясната си ръка, а в обществените мрежи мнозина считат, че става дума за масонско украшение. Аксесоарът е направен от доблестен метал, а върху него са гравирани три ленти, които евентуално имат тайнствена символика, с която е осведомен единствено притежателят на пръстена. Василев не се разделя с бижуто в никакъв случай и по никакъв мотив и го носи още от младежките си години, вижда се от негови архивни фотоси.

Пръстените са характерният признак на представителите на масонските ложи по целия свят. Смята се, че имало изключително значение на кой пръст притежателят ще постави пръстена. Ако го носи като Василев – на безименния пръст на дясната ръка, бижуто е обвързвано с Аполон и Слънцето. Асоциира се с страстите и сърцето и притегля шанс, благосъстояние и обич в живота. Не е изключено съпредседателят на „ Продължаваме промяната ” да е част от масонска ложа, защото наскоро стана ясно, че е добър прочут на акад. Румен Ралчев, който е Велик приор на Ордена на рицарите тамплиери у нас.

Първоначално в общественото пространство бе изтекла информация, че преди време двамата даже са имали общ бизнес, само че след това Ралчев еднолично разсея този слух. „ Обща компания в никакъв случай не сме имали, имали сме допирни точки, само че това е по напълно различен мотив ”, съобщи той и разкри, че в последното ни Народно заседание имало над 70 масони. Според слуховете в политическия хайлайф от години гъмжи от представители на масонските ложи. Те се намират на всичките равнища на властта и публичния живот. За един от най-видните български масони е спряган починалият предприемач Илия Павлов, който приживе е имал най-високата 33 степен в ложата на зидарите, а до момента в който покровителствал Слави Трифонов през 90-те години на предишния век, също го направил масон.

С масонска ложа се свързват и имената на Симеон Сакскобургготски, Стефан Софиянски, Петър Стоянов, Валентин Златев. Седемнайсет български министър председатели след Освобождението също са били членове на тайната ложа. Сред най-известните са Андрей Ляпчев, Александър Малинов, Александър Цанков и още 14 други видни политици. Докато беше зам.-шеф на Народното събрание, Веселин Марешки също се появяваше на всяко съвещание с голям масонски пръстен.

През предходната година излязоха информации, че президентът Румен Радев също е член на масонска ложа - „ Слънце ”, учредена в Пловдив от аления милионер Георги Гергов през 2008 година Той е бил вкаран под номер 62 в листата и след влизането си в тайната общественост е бил маркиран първо като „ чирак ” – една от ниските степени в йерархията.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР