Асен и Борис Пакетови - братята, които пребиха на 6

...
Асен и Борис Пакетови - братята, които пребиха на 6
Коментари Харесай

Освобождават братята, пребили командоса във Войводиново

Асен и Борис Пакетови - братята, които пребиха на 6 януари тази година военния Валентин Димов в село Войводиново , се чака през днешния ден да бъдат освободени след постигнатото съглашение с Районна прокуратура.

Инцидентът провокира огромно публично напрежение и интервенция на политици. Почти незабавно по-късно стартира срутване на къщи в нелегално издигнатата ромска махала в селото, където живеят и обвинените, а всички жители се изнесоха.

Споразумението беше реализирано, откакто 17-годишният Борис Пакетов и 22-годишният Асен Пакетов признаха виновността си за това, че в съучастничество като причинители по хулигански подбуди са предизвикали на Валентин Димов междинна телесна щета , изразяваща се в строшаване на дясната ябълчна кост, строшаване дъгата на същата кост, строшаване на челюст, което от своя страна е довело до трайно затрудняване на дъвченето и говоренето.

Съдът даде едногодишна условна присъда с тригодишен изпитателен период на малолетния Борис и тригодишна условна присъда с пет години изпитателен период на по-големия Асен .

Определението е дефинитивно и не предстои на митинг. След случая и двамата братя бяха арестувани с най-тежката мярка за неотклонение, след сключване на съглашението, те излизат на независимост.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР