Асен Блатечки не е боледувал от 10 години насам, а

...
Асен Блатечки не е боледувал от 10 години насам, а
Коментари Харесай

Как Блатечки изгони вируса

Асен Блатечки не е боледувал от 10 години насам, а в този момент е изгонил ковид с витамини и мурсалски чай, който подействал благотворно на белите му дробове. Актьорът режисьор се е лекувал в продължение на 8 дни вкъщи си, като е преминал през множеството от признаците. Но не е свалял високата температура с лекарства, а е оставил организмът му самичък да се пребори с нея. Половинката му Диляна Попова и синът им Борил са се опазили от вируса.

Блатечки е безапелационен - лекарите са супергероите на нашето време и той им смъква шапка. От другари доктори знае, че който работи в болница, няма по какъв начин да не се болести, колкото и да се пази. Звездата на киното и театъра е от най-засегнатите стопански от пандемията - отпаднали са му турнета в Америка и в Европа, а по време първия локдаун са му отсрочени най-малко 100 представления из България. .

" Слава богу, Боил Банов отпусна помощ на някои частни театри, с цел да изкарат идната година. Което е супер добре, тъй като с тези пари можем да си покрием най-малко разноските да играем. Но да сме живи и здрави единствено ", споделя още Блатечки. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР