Асен Блатечки е известен със залитането си по засукани мадами Лошото

...
Асен Блатечки е известен със залитането си по засукани мадами
Лошото
Коментари Харесай

Бомба!Мераклията Асен Блатечки налази мома от „Ергенът“

Асен Блатечки е прочут със залитането си по засукани мадами

„ Лошото момче “ на киното и театъра и в този момент не изневери на нрава си. 52-годишният мачо освен че не се е кротнал, ами настойчиво залита по свежа плът.

Както стана ясно, той и Диляна Попова от близо две години не са дружно. Въпреки че имат общ наследник, за който артистът се грижи, двамата не са съумели да „ мелят брашно “ дружно. Връзката им бе взривоопасна, на приливи и отливи, като най-после всеки пое по пътя си.

Преди това Блатечки живя на фамилни начала и с режисьорката Катерина Горанова, от която има пораснала дъщеря Катя. След като се загаджи с моделката от Гулянци той  я заряза, само че и с Диляна Попова връзката му не продължи дълго.

Говори се, че мераклията има нова жена до себе си, само че настойчиво отхвърля да издаде коя е. В момента той  е част от журито на „ Като две капки вода “, само че не стопира да обикаля нощните локали. Според клюката той купонясва по заведенията в компанията на 23-годишната Айлин Бобева. Двамата са засичани да щуреят дружно, без да крият благосклонностите си.

Айлин  е една от участничките в шоуто „ Ергенът “, само че не е съумяла да омае пианиста Евгени Генчев и по тази причина още веднъж е сингъл, издават от кухнята на шоуто.

Дали обаче сред нея и Асен Блатечки има освен това от  приятно превозване по кръчмите, единствено бъдещето ще покаже. Но всеки, който знае за палавия манталитет на театрала се съмнява, че с Айлин ще я карат единствено като положителни аверчета.

Инфо: Ретро

Тагове: Асен Блатечки Диляна Попова Айлин Бобева Ергенът Евгени Генчев кръчми
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР