Асен Балтов нападна във фейсбук здравния министър и неговото управление

...
Асен Балтов нападна във фейсбук здравния министър и неговото управление
Коментари Харесай

Балтов: Провалът на Стойчо Кацаров в борбата със заразата е очевиден

 Асен Балтов атакува във фейсбук здравния министър и неговото ръководство на коронакризата. 

Провалът на в битката със болестта е явен! Самият той най-сетне призна по националната телевизия, че " обстановката в действителност е доста сериозна, доста напрегната ". Защо допуснахте да стане такава в случай, че към този момент познаваме яростта на вируса, че към този момент три пъти лечебните заведения са преодолявали сполучливо това тестване, че към този момент има налични по складовете ваксини, че към този момент знаехме пред какво сме изправени?!

От персонален опит зная: непопулярните решения изискват решителност и храброст. Преди една година Националният действен щаб понасяше доста рецензии, само че в нито един миг не се огъна пред тях, тъй като животът и здравето на българите бяха от първостепенно значение. В тези мрачни месеци не допуснахме емблеми на незабавната помощ в странта като УМБАЛСМ " Н.И.Пирогов " да отхвърлят лекуване на пациенти поради напълнен потенциал.

На този декор обаче служебният здравен министър в държавното управление на не счита, че е просрочен и нямало да бърза с ограничаващите ограничения. Трудно е да признаеш грешките си.

Днес щял да се среща с шефове на лечебни заведения и да чака експертни мнения. Защо не ги изискахте още в събота и неделя, когато беше ясно, че България влиза в най-тежката фаза на четвъртата вълна?!

В Министерство на здравеопазването царува безпорядък, а в кабината му е незапознат и колеблив водач.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР