Асдис Ран показа дупето - България Днес Ледената кралица Асдис

...
Асдис Ран показа дупето - България Днес Ледената кралица Асдис
Коментари Харесай

Асдис Ран си показа дупето

Асдис Ран сподели дупето - България Днес
Ледената кралица Асдис Ран се завърна в България с гръм и тропот. Сексапилната исландка сподели своето апетитно дупе в обществените мрежи и загатна, че още веднъж е самотна, видя HotArena.

Бившата брачна половинка на футболиста Гардар Гунлаугсон е известна със своите провокативни фотоси, само че в този момент задмина себе си. Моделът на " Плейбой " става извънредно дейна през лятото. Тогава тя избира да прекарва своята отмора в България. Ран не направи изключение и през тази година. Красавицата отиде в Созопол, откакто в края на май счупи ребро, както и крайник на две места. В слънчевия град тя се пусна на екскурзия с яхта, където се засече с стилния гуру Евгени Минчев.

" Прекарах две седмици на Черно море - показа Асдис Ран. - Направих малко " тренировки " на пясъка и в морето. Възстанових се. Все още не мога да вървя сама, тъй като има още много време, до момента в който се оправя дефинитивно. Въпреки това няма да пропусна моите ски пътувания през тази зима. "

Красавицата беше взела своята майка, която да й оказва помощ за напредването. С нея не беше нито едно от трите й деца. Асдис Ран продължава да е един от най-търсените модели в своята татковина. Тя постоянно се появява като корица на списания.

Исландката е известна със своята рискова пристрастеност. Ледената кралица изкара курс за ръководство на вертолет.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР