Асът на Царско село - Родни Антуи бе избран за

...
Асът на Царско село - Родни Антуи бе избран за
Коментари Харесай

Отбори от три континента искат звездата на Царско село

Асът на Царско село - Родни Антуи бе определен за футболист на месец ноември съгласно анкетата на " Пресклуб България ". Осем редакции от общо двадесет показаха крилото за най-хубав през миналия месец.

" Чувствам се доста горделив да бъда определен за състезател на месец ноември. Не го чаках.Искам да благодаря на съотборниците си, макар че сме на по-ниските места, те ми оказват помощ да подкрепям високото равнище. Фокусиран съм единствено върху Царско село. Всичко се случва във футбола, само че досега нямам съответни оферти и ще съм концентриран към моя отбор ".

" Има сериозен интерес към Родни Антуи, само че към този миг няма конкретика. Само запитвания и клубовете оглеждат трансферната сума, само че Антуи е следен доста. Както и от български, по този начин и от общо 3 континента има планове за него ", призна сътрудникът на играча.

" Можехме да спечелим повече мачове, тъй като като характерности имаме доста мощни играчи. Като тим не можем да спечелим мачове, които сме очаквали да вземем. Ние сме обаче положително настроени и ще продължим да играем за победи ".

" Ставал съм жертва на расизъм, само че не помня на кой мач. Моите съотборници ме поддържаха и сигнализирахме съдията. От тогава не съм получавал расистки обиди. Футболът е една игра и не зависи от какъв цвят ти е кожата ".
 Никола Спасов: По-добре една точка, в сравнение с нула
Никола Спасов: По-добре една точка, в сравнение с нула

" Играхме добър футбол "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР