Асът на българското плуване Антъни Иванов и тенисистката Дария Радулова

...
Асът на българското плуване Антъни Иванов и тенисистката Дария Радулова
Коментари Харесай

Имаме нова спортна двойка

Асът на българското плуване Антъни Иванов и тенисистката Дария Радулова са новата ни спортна двойка. Те се сближили в Съединени американски щати, където учат дружно - в университета " Вирджиния Тех ". Това излиза наяве от присъединяване им в подкаста на БНР „ Начален удар “.

Антъни и Дария са дружно в Щатите от началото на образователната година. Плувецът следва и тренира в университета " Вирджиния Тек " от 2019 година Дария е някогашна шампионка на България за дами и стигна полуфинал на „ Ориндж Боул “ при 14-годишните. Иванов има присъединяване на седем финала на международни и европейски шампионати в мъжкото плуване.

" Бях доста благополучен от купата на Рафаел Надал на Australian Open. Той постоянно ми е бил любим, само че не чаках на твърди кортове да се показа толкоз добре. Липсата на Джокович сигурно също оказа помощ. Всички към мен не бяха за Надал, в това число и Дария. Станах в 3 и половина часа през нощта, с цел да виждам финала. Малко бяхме разочаровани от отпадането на Гришо, само че има и други шампионати ", разяснява плувецът.

" Никога не съм възнамерявала или предполагала, че ще изучавам в Съединените щати и ще играя тенис там. Но по този начин се развиха нещата, че в един миг взех решение, че това е най-хубавият метод да продължа кариерата си ", описа Дария.

" Така се озовах в университета, където се срещнах и с Антъни. Официално се видяхме за първи път в столовата, преди този момент си бяхме писали в обществените мрежи. От този миг сме неразделни, като се изключи часовете, в които упражняваме. Разбираме се добре и си оказваме помощ доста “, добави Радулова.

22-годишният Антъни Иванов мечтае да взе участие в още две Олимпиади, Радулова също постоянно е желала да играе в олимпийски тенис шампионат. Звездата в плуването също по този начин призна, че мечтае да сътвори семейство с Дария.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР