Артистичната и смела е влюбена в танца. Тя е енергична,

...
Артистичната и смела е влюбена в танца. Тя е енергична,
Коментари Харесай

МИРЕЛА ИЛИЕВА: Танцът е моята сила

Артистичната и смела е влюбена в танца. Тя е енергична, живее динамичен живот и не се тормози от провокациите, които денят й сервира (а от време на време, даже сама ги търси и намира). Тя покорява върховете с танцова стъпка и собствен характерен жанр!

За да отпразнуват 40-ата годишнина на Air Force 1, сплотяват сили с Мирела, с цел да почетат хората, общностите и субкултурите, трансформирали AF 1 в емблематичната обувка, която всички познаваме през днешния ден.



Казват, че с точните обувки една жена може да покори света. Кои са точните за теб?

За мен точните обувки са тези, с които се усещам свободна да направя всяко придвижване, да се покатеря на всички места, да съм стилна и да съм подготвена за премеждие когато и да е.

Като човек на танците, който е непрестанно в придвижване, какъв брой време си със спортни маратонки и какъв брой - на токчета, примерно?

В всекидневието си съм постоянно с маратонки, тъй като непрестанно съм в придвижване – на тренировки, на танци или по задания. Затова би трябвало да ми е комфортно. На токчета съм, до момента в който танцувам или в редките случаи, когато излизам и желая да се усещам женствена.
Източник: elle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР