Артист от световна величина е новият Ерген на БългарияИзвестният пианист

...
Артист от световна величина е новият Ерген на БългарияИзвестният пианист
Коментари Харесай

Пианистът Евгени Генчев е новият Ерген на България

Артист от международна големина е новият Ерген на България

Известният пианист Евгени Генчев се впуска в търсене на любовта във втория сезон на най-вълнуващото и сантиментално риалити в българския ефирен ефир „ Ергенът “.

Целият живот на 33-годишния пловдивчанин е обвързван с музиката. Възпитаник на Кралската музикална академия в Лондон, Евгени получава необятно самопризнание както от публиката в целия свят, по този начин и от критиците. Генчев е изнасял концерти на няколко континента, споделял е една сцена със звезди от ранга на Том Джоунс, Лейди Гага, Хелене Фишер, Андреас Габалие и други. Носител е на над 15 национални и интернационалните награди за пиано, в това число и на огромния приз „ Добрин Петков “ за достижения и принос в музиката. От скоро Евгени работи с Лука Шулич, член на интернационално приетата група 2Cellos, с който постоянно изнася турнета по света. Виртуозният музикант е чест посетител в редица събития и стратегии на международните телевизионни колоси, а измежду най-впечатляващите му изяви се подреждат осъществяването му в шоуто на Хайди Клум – „ Следващият топ модел “, както и присъединяване му в новогодишния театър пред Бранденбургската врата през 2017 година, проследен от милиони хора онлайн и пред телевизионния екран. Освен с музиката си, Генчев е прочут и като композитор, възпитател и публицист.

Дамите, които копнеят да срещнат любовта в лицето на Евгени и да изживеят своята сантиментална приказка, могат да създадат първата стъпка към щастието, като се запишат за кастинг за шоуто на. Участието в предаването ще им даде опция освен да опознаят един неповторим мъж, само че и да попаднат във вълшебната конюнктура на едно от най-впечатляващите, сантиментални и екзотични места в света.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР