Артим Шакири стана шампион с ЦСКА през сезон 2002/2003, когато

...
Артим Шакири стана шампион с ЦСКА през сезон 2002/2003, когато
Коментари Харесай

Артим Шакири пред ТОПСПОРТ: ЦСКА ще победи Левски, червените фенове са номер 1! Няма други като тях!

Артим Шакири стана първенец с ЦСКА през сезон 2002/2003, когато записа 32 мача за " алените " и вкара 8 гола . На " Армията " игра като атакуващ халф. Беше притеглен през лятото на 2002-а. Представи се чудесно, взе участие и в паметните мачове с Блекбърн. През лятото на 2003-а бе продаден на Уест Бромич Албиън (Англия), където игра два сезона.

Има 72 мача и 15 гола за македонския народен тим, на който бе капитан в доста от срещите си. През 2002-а година вкара гол във вратата на Англия непосредствено от корнер .

След привършване на спортната си кариера стана треньор, като води тимовете на Шкендия (Македония) през сезон 2012/13 и Кукеши (Албания) през сезон 2014/15. През 2016 води Пемброке Атлета - Малта. От 2019-а е старши треньор на Фламуртари от Косово.

Шакири не е приказвал пред българска медия от дълго време. Сега той даде своята прогноза за дербито Левски - ЦСКА.

" Здравейте, другари от България! Не съм ви не запомнил. Не съм не запомнил почитателите на ЦСКА. Други като тях няма! Те са номер 1! Бях на стадиона, с цел да виждам последния мач на тима против Лудогорец. Сега няма по какъв начин да участвам на дербито с Левски, само че се надявам да бъда на " Армията " в края на март. За да виждам още веднъж мач на ЦСКА ", сподели Шакири пред ТОПСПОРТ .

" Прогнозата ми за дербито с Левски е ясна - победа за ЦСКА! Вярвам, че момчетата ще завоюват. Специално е да участваш в този мач. Следя нещата към " алените " и се веселя на всеки техен триумф. Поздрави на почитателите! ", добави той.
 Евандро: Искам да вкарам гол или два на Левски, с цел да чествам пред агитката на ЦСКА
Евандро: Искам да вкарам гол или два на Левски, с цел да чествам пред агитката на ЦСКА

" Влизаме пределно мобилизирани "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР