АРТЕКС винаги е подкрепяла свободното изразяване на мнения на граждани

...
АРТЕКС винаги е подкрепяла свободното изразяване на мнения на граждани
Коментари Харесай

"Артекс": Подкрепяме свободата на мнения, но не и фалшиви новини и клевети

АРТЕКС постоянно е подкрепяла свободното изложение на отзиви на жители и организации. Смятаме, че това е основополагащо за развиването на едно отворено и демократично общество. Такова общество би трябвало да толерира всички такива отзиви и позиции, в това число и на АРТЕКС. Това се споделя в позиция на компанията, изпратена до медиите.

В същото време, свободното изложение на мнение не би трябвало да бъде необятно отворена врата за погрешни изказвания, подправени вести и още по-малко – клюки и ругатни. Точно в това се състои казусът, че ние не можем да стоим безучастни, когато двама жители (Мариан Башур и Никола Вапцаров) преднамерено популяризират изказвания, които не са учредени на обстоятелства и документи и с тези техни дейности уронват престижа на нашата компания.

Престиж, който сме градили десетилетия с нашия труд. Ние призоваваме и поддържаме ИК „ Лозенец “ да продължи своята активност - настойчиво и неуморно, да показва мненията на жителите на квартал "Лозенец ", само че настояваме преди този момент в детайли да се запознае с цялостната законно издадена документи www.arteks.eu. Има нещо, което стои над всичко друго.

Това са законът и конституцията на Република България.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР