Арсенал отвори разлика от седем точки пред действащия шампион Манчестър

...
Арсенал отвори разлика от седем точки пред действащия шампион Манчестър
Коментари Харесай

Венгер: Не виждам слабости в Арсенал

Арсенал отвори разлика от седем точки пред настоящия първенец Манчестър Сити на върха в таблицата на Висшата лига, откакто победиха Брайтън с 4:2 на стадион " Амек "  в новогодишната нощ. Арсен Венгер, който завоюва три шампионски трофеи по време на именития си престой като треньор на " артилеристите ", счита, че тимът сега има верния нрав да вдигне трофея още веднъж под управлението на Микел Артета през май.

" Беше фантастично показване. Арсенал става все по-силен и по-силен. Беше еднопосочен мач. Мисля, че имат всички нужни съставки, както тактически, по този начин и душевен. Те могат да стигнат до дъно. Защото, както виждате, те основават толкоз доста положения. Всъщност не виждам никакви недостатъци.

Йодегаард взима решения бързо и постоянно оптимално. Това е удивително! Харесвам и метода, по който прави футбола да наподобява толкоз елементарен. Той се разви доста добре. Това е в действителност необикновено. Неговите решения, той също е водач в тима. Виждам, че Норвегия в този момент получава повече играчи от най-висока класа и се надявам, че ще могат да се показват добре в интернационален проект през идните години ", показа Венгер.

Следващият мач на Арсенал във Висшата лига е домакинство на Нюкасъл.

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР