Арсенал най-накрая опита да покаже характер при гостуването си на

...
Арсенал най-накрая опита да покаже характер при гостуването си на
Коментари Харесай

Арсенал преклони глава пред атомното трио на Ливърпул

Арсенал най-сетне опита да покаже темперамент при гостуването си на Ливърпул, само че класата, с която разполагат „ мърсисайдци “ в предни позиции, бе доста над опциите на „ артилеристите “.

Садио Мане, Диого Жота и Мохамед Салах направиха на пух и прахуляк отбраната на „ лондончани “, въпреки отсреща постоянно да получаваха сериозен отпор.

Проблемът за Микел Артета и играчите му бе в изнасянето на топката, тъй като на процедура половината от попаденията във вратата на Аарън Рамсдейл паднаха след самостоятелни неточности при подавания в личната половина.

В другия завършек на игрището на няколко пъти Пиер-Емерик Обамеянг имаше опция да се разпише, само че габонецът бе спрян от Алисон и ван Дайк.

Страстите в срещата се нагорещиха доста в средата на първата част, когато една обстановка в центъра на терена извади от строя нервите на двамата треньори. Те си налетяха в развълнуван спор, само че съдията бързо ги успокои с по един жълт картон. Ефектът обаче бе налице и трибуните на „ Анфийлд “ се разпалиха още повече в поддръжка на своя отбор.

Такуми Минамино в това време оформи крайното 4:0, което подсигурява трите точки на Ливърпул и на процедура извади Арсенал от фантазиите за купата.

Us too,! Us too
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР