Арсенал и Манчестър Сити са на часове от това да

...
Арсенал и Манчестър Сити са на часове от това да
Коментари Харесай

Кога е жребият за Шампионската лига? Информация за телевизия и поточно предаване, когато Арсенал и Манчестър Сити са в нокаут

Арсенал и Манчестър Сити са на часове от това да научат против кого ще се изправят в осминафиналите на Шампионската лига.

Двойката от Висшата лига всеки приключи преди всичко в групите си, до момента в който Манчестър Юнайтед и Нюкасъл отпаднаха от Европа при първото затруднение. Всички погледи ще бъдат ориентирани към централата на УЕФА в Нион, Швейцария в понеделник сутринта, когато ще разберем първите мачове от елиминациите по пътя към финала на Уембли на 1 юни.

Настоящият първенец Сити свърши лека работа от група G, спечелвайки всичките си шест мача в групата и завършвайки с шест точки пред втория RB Leipzig. Арсенал също мина умерено през група B, като изпревари втория ПСВ Айндховен с четири точки, с цел да приключи преди всичко.

В група A немският гранд Байерн Мюнхен и датският неочакван пакет Копенхаген се класираха над Юнайтед, до момента в който в група C нямаше разтърсвания, защото 14-кратният победител Реал Мадрид и италианският първенец Наполи продължиха напред. Прогресира...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР